<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 13 October 2011
salam esya...
ari ni time rehat qid tension giler2 esya thu x!!!!
aduhhhh time nak turun tu bce  msg from abg mierul
abg mierul ckp "ira otw gi snwang.dia sowg.tlg tgkkan die,emosi die x stabil!"
qid terkejut lah!!
qid col ira x dpt...
dah tu turun bwh tunggu2 member x kuar2 lgi kelaz,
tempak lepak kiteowg plak ade owg lain duduk...
memang berangin lah qid...
dah try2 col ira uh krdit plak abis..
mane x nye ira pakai 019..
so biler operater ckp je krdit tolak biler operater ckp je krdt tolak!!
tu yg abis uh...
terpksa plak pnjm tipon member!!!!
sib baik die bwk phone.....
dah bincang2 ngan abg mierul,abg mierul suh balik!!
tapi time tu qid x thu spe blh ambik!!!
nak lri uh biler2 boleh..
owg yg ambik plak tk de..
dah tu member suggest an roy anta blik!!!
ok! time uh roy at dewan terbuka ngan dak form 3...
qid gi jumpe die,qid story at die die boleh ckp ni
"alah dah pukul 11,pukul 2.30 awk dah blik kejap je lagi...lagi pown member awak tu ok kann???
awak jgn risau lah ira tu x ade pape tu"
perhhhh panaz dgr die ckp uh!!!
owg mintak tlg roy...
owg thu lah roy bz ngan BUDAK form 3 tu kannnnnn....
ckp lah yg bz ari ni jgan nak bg alasan mcm uh plak!!!
skit ati thu x.....!!!!
eeeeeeeeeeerrrrrr
~dah tu qid bg tau abg mierul yg qid x pat blik,
abg mierul kte x pe coz kak tasha gi tgk die at snwang uh!!!
perhhh sib baik kak tasha ade..
lau x!!ape la jdi ngan bdk uh tdi...

*k la esya.da ngantok lah! ;)


Official Template By BudakPEMALAS