Skip to main content

ira punye pasal lah ni

salam esya...
ari ni time rehat qid tension giler2 esya thu x!!!!
aduhhhh time nak turun tu bce  msg from abg mierul
abg mierul ckp "ira otw gi snwang.dia sowg.tlg tgkkan die,emosi die x stabil!"
qid terkejut lah!!
qid col ira x dpt...
dah tu turun bwh tunggu2 member x kuar2 lgi kelaz,
tempak lepak kiteowg plak ade owg lain duduk...
memang berangin lah qid...
dah try2 col ira uh krdit plak abis..
mane x nye ira pakai 019..
so biler operater ckp je krdit tolak biler operater ckp je krdt tolak!!
tu yg abis uh...
terpksa plak pnjm tipon member!!!!
sib baik die bwk phone.....
dah bincang2 ngan abg mierul,abg mierul suh balik!!
tapi time tu qid x thu spe blh ambik!!!
nak lri uh biler2 boleh..
owg yg ambik plak tk de..
dah tu member suggest an roy anta blik!!!
ok! time uh roy at dewan terbuka ngan dak form 3...
qid gi jumpe die,qid story at die die boleh ckp ni
"alah dah pukul 11,pukul 2.30 awk dah blik kejap je lagi...lagi pown member awak tu ok kann???
awak jgn risau lah ira tu x ade pape tu"
perhhhh panaz dgr die ckp uh!!!
owg mintak tlg roy...
owg thu lah roy bz ngan BUDAK form 3 tu kannnnnn....
ckp lah yg bz ari ni jgan nak bg alasan mcm uh plak!!!
skit ati thu x.....!!!!
eeeeeeeeeeerrrrrr
~dah tu qid bg tau abg mierul yg qid x pat blik,
abg mierul kte x pe coz kak tasha gi tgk die at snwang uh!!!
perhhh sib baik kak tasha ade..
lau x!!ape la jdi ngan bdk uh tdi...

*k la esya.da ngantok lah! ;)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…