Skip to main content

heyy esya,qid bru balik tuisyen ni..
nk thu x blik2 jee dri perak terus gi tuisyen..
smp at tol snwng dlm pkul 6.45..
dah tu dgn jam semua,pukul 7.30 bru smp tmpt tuisyen..
esya serius awal nyee qid x de mood langsung nak gi tuisyen..
mane x nye sakit hati thu x bler member buat mcm ni!
kite layan die elok2..dah tu die nak buat taik plak!
die ingt qid ni ape...
aduhhhh.....
time smp2 je tmpt tusiyen uh cikgu kamal tgh bg tau lim
pasal cre2 terbaik utk pilih tmpt bljr / subjek yg kite nak ambk!
mcm yg die bg tau qid ari tu lah!!
tu yg die ckp at lim..
qid kann dah thu benda uh so boring lah nak join..
lgi2 mood kureng time nak dtg tu,tgk plak cikgu and lim berburak!
bertmbh boring laa qid tdi..
dah tu qid lepak lah at tangga..
lepak2 uh cikgu izhar dtg,dah tu die pown sme at tangga uh burak2 ngan qid..
qid layan jee lah!!
dah lme2 uh bru masuk dlm!!
time masuk dlm uh esya..punye lah sayu ati ni thu x!!!
aduhhh qid x dpt nk story laa at sni...
bhayaa ;)
smp cikgu kamal tnye lah "awk ni knp aqid"
aduhh entah lah pergi lantak lahh ngan ni semua kannnnn/....
tpi ann...
lgi qid biar kann lgi qid skit ati tau!!
so qid kena cpt2 slesai ann semua smp ati qid puas!!!!
tapi malz laa nak gaduh ngan die tau....
qid syg die thu x!

*utk ko lah klu ko bce ni semua,
thankz laa wat cm ni..
terima kasih sbb buat keputusan mendadak mcm ni...
sumpah klu aku ade skit jantung comfem aku mati serta merta biler berhadapan ngan kau.
agak nye tu yg ko nak annn...
terima kasih weiii sbb sia2 kann semua nye..
sbb hancurkan sgala2 nye..
terima kasih sgt runtuhkan harapan aku...
terima kasih!!!

~ok lah esya ;/

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam