Skip to main content

heyy esya,qid bru balik tuisyen ni..
nk thu x blik2 jee dri perak terus gi tuisyen..
smp at tol snwng dlm pkul 6.45..
dah tu dgn jam semua,pukul 7.30 bru smp tmpt tuisyen..
esya serius awal nyee qid x de mood langsung nak gi tuisyen..
mane x nye sakit hati thu x bler member buat mcm ni!
kite layan die elok2..dah tu die nak buat taik plak!
die ingt qid ni ape...
aduhhhh.....
time smp2 je tmpt tusiyen uh cikgu kamal tgh bg tau lim
pasal cre2 terbaik utk pilih tmpt bljr / subjek yg kite nak ambk!
mcm yg die bg tau qid ari tu lah!!
tu yg die ckp at lim..
qid kann dah thu benda uh so boring lah nak join..
lgi2 mood kureng time nak dtg tu,tgk plak cikgu and lim berburak!
bertmbh boring laa qid tdi..
dah tu qid lepak lah at tangga..
lepak2 uh cikgu izhar dtg,dah tu die pown sme at tangga uh burak2 ngan qid..
qid layan jee lah!!
dah lme2 uh bru masuk dlm!!
time masuk dlm uh esya..punye lah sayu ati ni thu x!!!
aduhhh qid x dpt nk story laa at sni...
bhayaa ;)
smp cikgu kamal tnye lah "awk ni knp aqid"
aduhh entah lah pergi lantak lahh ngan ni semua kannnnn/....
tpi ann...
lgi qid biar kann lgi qid skit ati tau!!
so qid kena cpt2 slesai ann semua smp ati qid puas!!!!
tapi malz laa nak gaduh ngan die tau....
qid syg die thu x!

*utk ko lah klu ko bce ni semua,
thankz laa wat cm ni..
terima kasih sbb buat keputusan mendadak mcm ni...
sumpah klu aku ade skit jantung comfem aku mati serta merta biler berhadapan ngan kau.
agak nye tu yg ko nak annn...
terima kasih weiii sbb sia2 kann semua nye..
sbb hancurkan sgala2 nye..
terima kasih sgt runtuhkan harapan aku...
terima kasih!!!

~ok lah esya ;/

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…