<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 28 October 2011

heyy esya,qid bru balik tuisyen ni..
nk thu x blik2 jee dri perak terus gi tuisyen..
smp at tol snwng dlm pkul 6.45..
dah tu dgn jam semua,pukul 7.30 bru smp tmpt tuisyen..
esya serius awal nyee qid x de mood langsung nak gi tuisyen..
mane x nye sakit hati thu x bler member buat mcm ni!
kite layan die elok2..dah tu die nak buat taik plak!
die ingt qid ni ape...
aduhhhh.....
time smp2 je tmpt tusiyen uh cikgu kamal tgh bg tau lim
pasal cre2 terbaik utk pilih tmpt bljr / subjek yg kite nak ambk!
mcm yg die bg tau qid ari tu lah!!
tu yg die ckp at lim..
qid kann dah thu benda uh so boring lah nak join..
lgi2 mood kureng time nak dtg tu,tgk plak cikgu and lim berburak!
bertmbh boring laa qid tdi..
dah tu qid lepak lah at tangga..
lepak2 uh cikgu izhar dtg,dah tu die pown sme at tangga uh burak2 ngan qid..
qid layan jee lah!!
dah lme2 uh bru masuk dlm!!
time masuk dlm uh esya..punye lah sayu ati ni thu x!!!
aduhhh qid x dpt nk story laa at sni...
bhayaa ;)
smp cikgu kamal tnye lah "awk ni knp aqid"
aduhh entah lah pergi lantak lahh ngan ni semua kannnnn/....
tpi ann...
lgi qid biar kann lgi qid skit ati tau!!
so qid kena cpt2 slesai ann semua smp ati qid puas!!!!
tapi malz laa nak gaduh ngan die tau....
qid syg die thu x!

*utk ko lah klu ko bce ni semua,
thankz laa wat cm ni..
terima kasih sbb buat keputusan mendadak mcm ni...
sumpah klu aku ade skit jantung comfem aku mati serta merta biler berhadapan ngan kau.
agak nye tu yg ko nak annn...
terima kasih weiii sbb sia2 kann semua nye..
sbb hancurkan sgala2 nye..
terima kasih sgt runtuhkan harapan aku...
terima kasih!!!

~ok lah esya ;/


Official Template By BudakPEMALAS