Skip to main content

from now kowg inspirasi aku utk hari esok!!!


salam esya..
ermmmmm
aduhh lega nyee skang ni...
hihihihiihi..
ptg tdi mcm nak giler qid rse..smp mlm ni
haaaaa ambik kau....!!!!smp pecah perot kau gelak!!!
adoiyaiiii.....haukkkk....
b4 start tuisyen tdi burak2 ngan cikgu izhar...
qid tnye gak die pasal owg2 meninggal ni...
qid tnye cm ni "klu kte rindu sgt ngan owg meninggal mknenye ape???"
die kte ade owg yg ckp klu kite rindu die insya-allah die pown rindu kite..tpi ckgu izhar ckp gak kann
yg owg yg meninggal ni mane ade perasaan sume ni....
so ape yg die dengar uh blh dikate ann x btl lah tu...
die ckp gak "elok lah ingt owg yg dah meninggal ni..sekurang2 nye kite x sesekali lupe pd dorg yg dh meninggalkan kite uh!!!and kite akan rse yg kite gak akan ikot dowg and benda ni skali gus buat an kite
ingt pade kematian.."
haaa lebih kurang cm uh laa die ckp!
perhhh memang agak insaf lah dgr kte2 dri die uh!!!
hhaahahaahahah...
haa tapi kte2 die ngan roy..
kte2 roy lgi panjang..and buat ann qid rse mengantok!
hahahaah...sory roy...
jgn mrh haa...
pape pown thankz la cikgu izhar nak dongar ckp den ni haa..
hahahahahah...

lepas blik je tuisyen.
Perasaan ni 100% berubah...
dtg2 time uh berkocak perasaan ni tau x!!
pas jumpe ckgu izhar uh!!
semua berubah..
totally berubah!!!
qid tersenyum,ketawa,hapy...
semua ade...semua yg membahagiakannn...
ahahahahah...
tq cikgu izhar....
yeah!!!
from now qid akan tnam an dlm dri qid yg
mengingati dowg,merindui dowg semua nyee itu
bukan satu siksaan utk qid...but sto peringtan qid utk dowg semua..hanya utk dowg saje..!!!!!
hari ni kowg juga merupakan inspirasi qid utk hari esok!.
yeahh!!!

*k la ti qid smbung ok!
love u syg...

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…