Skip to main content

from now kowg inspirasi aku utk hari esok!!!


salam esya..
ermmmmm
aduhh lega nyee skang ni...
hihihihiihi..
ptg tdi mcm nak giler qid rse..smp mlm ni
haaaaa ambik kau....!!!!smp pecah perot kau gelak!!!
adoiyaiiii.....haukkkk....
b4 start tuisyen tdi burak2 ngan cikgu izhar...
qid tnye gak die pasal owg2 meninggal ni...
qid tnye cm ni "klu kte rindu sgt ngan owg meninggal mknenye ape???"
die kte ade owg yg ckp klu kite rindu die insya-allah die pown rindu kite..tpi ckgu izhar ckp gak kann
yg owg yg meninggal ni mane ade perasaan sume ni....
so ape yg die dengar uh blh dikate ann x btl lah tu...
die ckp gak "elok lah ingt owg yg dah meninggal ni..sekurang2 nye kite x sesekali lupe pd dorg yg dh meninggalkan kite uh!!!and kite akan rse yg kite gak akan ikot dowg and benda ni skali gus buat an kite
ingt pade kematian.."
haaa lebih kurang cm uh laa die ckp!
perhhh memang agak insaf lah dgr kte2 dri die uh!!!
hhaahahaahahah...
haa tapi kte2 die ngan roy..
kte2 roy lgi panjang..and buat ann qid rse mengantok!
hahahaah...sory roy...
jgn mrh haa...
pape pown thankz la cikgu izhar nak dongar ckp den ni haa..
hahahahahah...

lepas blik je tuisyen.
Perasaan ni 100% berubah...
dtg2 time uh berkocak perasaan ni tau x!!
pas jumpe ckgu izhar uh!!
semua berubah..
totally berubah!!!
qid tersenyum,ketawa,hapy...
semua ade...semua yg membahagiakannn...
ahahahahah...
tq cikgu izhar....
yeah!!!
from now qid akan tnam an dlm dri qid yg
mengingati dowg,merindui dowg semua nyee itu
bukan satu siksaan utk qid...but sto peringtan qid utk dowg semua..hanya utk dowg saje..!!!!!
hari ni kowg juga merupakan inspirasi qid utk hari esok!.
yeahh!!!

*k la ti qid smbung ok!
love u syg...

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam