Skip to main content

;))


mizz you SAHABAT ;))
salam esya..
aduhh serius penat giler ari ni..
ari ni sis qid tu bertunang!
ermm majlis alhamdulillah berjalan lancar..
but ade stu jee yg qid terkilan coz yana tiade...
aduhh mizz giler ngan ko lah yana!!
~ari sbtu tu qid gi damansara ngan abg ambik brng!
alang2 uh jumpe abg ajam sekali,die bg phone yg abg akim bli kan tu..
skali time uh abg ajam kate "phote cybershot uh bg abg simpan,kau pkai je tipon ni,die blh pkai due sim!"
qid trkejut lah time uh...puas llah qid buat pertimangan nak bg ke tak phone uh at abg ajam!
serius qid syg giler ngan phone sony uh!
even die dah burok!
tapi phone uh byk bg kenangan..dri form2 qid pkai phone tu smp laa skng!
mane x syg nyee...yg phone abg akim beli uh,phone murah je..
yg best nye phone tu die punye speker bsar..so sesuai lah ngan qid ni yg
suke dengar lagu jee 24 jam!
haaaa.tapi sto keburukan phone ni die x leh wat wallpaper pic yg kB bsar2 ni...
tu yg su'e sikit......
~esya thu x,ikot kann roy x pat dtg kenduri umah qid ni tau coz
die nak blik kelantan,ann cuti lme...
lgi pown sedare ummi pown ade wat kenduri at sne..
ok!qid punye laa ersyukur die x dtg..bukan maksud qid x ske die!but qid tkut die terserempak ngn
member2 qid....
skali pgi tadi blik dri kedai bli brng,tgk2 die ade at umah...
qid pelik lah!!!
tnye punye tny die kena anta ummi gi skolah!
coz skolah ummi ade wat hari sukan!!
esok bru die blik kelantan!!
aduhhhh tapi qid dah ckp awal2 ngan die dah ti dtg laa lewat sikit!!
hihihihihihihihi jhat ann qid ni..
ermm lantak lah!!!
tpi elok2 je plak uh,elok kwn2 qid tu blik
lepaz zohor die smp umah qid....
die dtg saing2 dak2 HR...
ermmm...ape lah!!!!

pape pown qid nak ckp thankz tu member2 yg sudi dtg umah qid...
xkisah la member ape skli pown,mmber skolah ke,tuisyen ke...
sume lah!!and to dak2 HR and recuit skali!!
thank la erk dtg jauh2 dri johor,perak sume tu..tQ so much!
and sory la geng!time kowg dtg uh mknan dah abis!!
tu laa spe suh lambat..kul 4 lebih kowg bru smp kannn...
mne x abis nyee mknan2 tu sume...
again thankz dtg to kowg2 semua ;))

~~ok lah esya ni je lah qid tulis dlu ok!
ikot kann memang mcm2 qid nak ckp tapi mcm x sempat jee
plus qid agak mengantok skng ni so,esok je lah qid sambung ok!
bye.
asalammualaikum ;)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…