<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 2 October 2011

::b4 gi KPJ ptg uh::

sakit esya..
skit sgt yg kli ke dua punye ni!!
terlalu skit esya.....
if qid batuk,punye lah sakit kat perot ni haa
dulu bangun2 je qid boleh terus dudk..
tp kali ni,qid cube utk bgun...
tapi x boleh....sejam lepas tu bru qid boleh duduk!!!
ape yg qid dgr pk cu ckp ngan papa yg pk cu bersyukur sbb
pk cu jarang dpt pesakit yg mcm qid.after operet blh duduk.
pk cu kte slalu nye owg yg skit mcm qid akan duduk terlantar jee...
penat jee..tapi qid...qid boleh duduk..qid boleh tergelak!!!
penat tu x usah cite lah!!!
memang penat sgt..tapi qid x thu knp biler qid pent,qid duduk kejap then dah ok!!
entah laaa mungkin qid dah biase ngan ni semua kot..mane x nyee dri kecik kannn
pas ni mula lah blik buat rwatan tiap2 minggu!!!
ermmm BOSAN!!!!!
~qid nak ucap thankz pade member2 yg dtg.. ;))
x lupe gak kat roy kannn...abg kte roy same2 ngan family qid mse kat wat bedah tu..
then mlm tu die same2 ngan abg tunggu qid sedar...tapi qid  x sedar pown mlm tu...
esok mlm tu bru qid sdr kannn...
and sory tu roy and abg ajam...sory sbb x bg tahu kowg pasal ni...
kowg thu pown dri owg lain kannnn..
sorry ye.....
ermmm lame ke kowg tunggu qid bangun??
hihihihihihi 32 jam qid tidur..hihihii
tepat pukul 3.23 pagi qid sedar..
memang rest abis lah qid semalam.mase form 3 punye dulu qid cume tidur
slama 9 jam je...kali ni!!!haaa ambik kau!!..pape pown qid rse ok skit ari ni..sakit pown dah kureng!.
sedar2 je mama,ummi,abg syam and syuk,sis qid and sowg insan yg sgt qid hormat skng ni
ade dekat bilik tu..
papa tgh solat time tu..solat sunat agak nye tu...
thankz pade merka2 yg sntiase ngan qid..
iloveyousomuch lahhh!!!!!

kate abg sejam sebelum qid sedar nafas qid mcm x betul..
time tu gak abg panggil doc..and time tu gak abg col kakak,abg2 HR ni and roy...
[mybe abg ingt qid nak mati dah kot ;)) ]
and di sbb kan tu gak time qid sedar pgi td roy ade skali dlm bilik tu..
stgh jam pas qid sedar abg mierl pown sampai..
ramai dlm bilik ni pgi tdi..
~pak cu ade ckp at qid yg die x sangka yg qid boleh sedar mcm biase..
sbb b4 tu nafaz qid memang x btl!!
kuase tuhan kannn ;))

alhamdulillah gak semua nyee berjalan lancarkannn..
syukur sgt2...
thank you pk cu...

ari isnin ni qid tetap nak gi skolah!!!
qid akan mintak kuar ptg ni,and qid nak gi skolah esok!!!!
tiup ni pown dah bukak...so x de benda lagi!!!
hope sgt boleh gi skolah isnin ni ;))

*esya.
ramai ckp yg qid punye semangat kuat!!
biler qid sedar and qid try nak duduk,ummi ckp
yg ummi kagum ngan smangat qid...
dah tu biler qid ckp ngan papa yg qid nak skolah ari isnin,time tu roy ade..
roy ckp kat papa "xpa lah..biar die pergi skolah klu tu yg die nak,sy yakin
yg die kuat..smngt yg ade dlm diri die terlalu kuat"
entah lah esya boring dgr owg ckp "smngt qid ni kuat!!"
qid kuat utk kmo esya..
walaupown qid hampir berputus ase ari tu..
tapi biler ingt kate2 kmo dulu...ingt kenangan2 kite..
buat kan qid rse nak lawan semua nyee...utk kmo esya...
utk KAMU!
kate owg klu kite tangani mslh ngan senyuman..insya-allah kite akan tersenyum
lebar dgn ape yg menjadi kesudahan
pade mslh yg kite hadapi tu ;))




Official Template By BudakPEMALAS