<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 17 May 2011

salam esya~
tak best kann tajuk entri qid tu? tapi ape mau buat..
tu yg qid rse skang..qid bengang sgt skang ni!
ade sowg member ni.adoiyaii..klu boleh mlz laa mau sebotpasal die at blog qid ni..
tapi qid kne gak sebot coz qid dah popular ann name qid at blog die..TQ laa erk!!
skng giliran aku plak mau story pasal ko!!!

esya.
PIAN..kmu knl lgi die??
adoiyaii..die punyee laa langsi mulut die uh!!
rse cm mau jee koyak ann blog die skang ni..
die boleh tulis at blog die yang qid ni couple ngan member skolah qid,WANI..
and die siap tulis ckp yg qid bergaduh at skolah coz nak perthan kan wani..
ape ni weii??ko story ape ni??
aduu mak aiii panaz lak aku bce...
die kte lagi yg qid sanggup gaduh ngan member baik sendiri coz nak perthnkan wani..
perthn kan ape weiii???aku gaduh ngan sape??
adoiyaii..membakar betul hati aku biler member sendiri wat cm ni..
'HEY PIAN,KO KENAL AKU BUKAN BRU SEMINGGU AU..DA DEKAT 2 THUN DAH KAU
KENAL AKU..APSAL KO WAT CITE NI??HA??'
~die kte die just bce at blog qid..pasl entri yg seblum ni..
pasal ape??pasal adD,nadia,ida and balax uh??
ape wei???aku tulis ko tuli lain..
weii hal tu tak slesai lagi,ko dah nak tambah hal plak ngan aku!!
tak pyh laaa ctew2 pasal WANI ni lagi..sume dok cite pasal die apsal??
nak mampos dah???heyy langsi betulaa kowg!!
dulu aku rpat ngan fatin mcm ni gak kowg wat aku..ko paksa aku putus kwn ngan fatin..
tapi aku still dpt perthn kan hubungan tu mse tu...just skang jee dah lost contct...
skang ko nak wat taik plak aku rpt ngan wani..heyyyy...aku sbr weiii..tapi kesbrn aku ni ade bts tau x!!!

sbb blog ko aku kena marah kaw2 ngan abg ajam tadi..
hey ko kne ingt laa beb!!! blog kite semua abg2 tu tgk tau...
abg ajam,abg mierul,abg bob,abg jeff,abg arat..semua laaa!!!
ko ingt tu weiiiiii...tak pasal2 aku kne mrh ngan abg ajam coz couple ngan dak skolah aku!!!
sbb die pK aku wat hal lme..sbb ko,kotahu x yg die mengamuk at aku tu!!!
SEBAB KO GILERRRRR!!!!!
padahal hal aku sikit pown x de couple.....xde pape hubungan ngan WANI tu!!!
puas hati ko wat mcm ni..
biar member2 kite thu and biar abg2 uh mrh at aku!!!
tu yg kau nak???haaaaaaaaa
AKU BENCI KAU LAAAAA
:(



Official Template By BudakPEMALAS