Skip to main content

TERKILAN


salam esya~
tak best kann tajuk entri qid tu? tapi ape mau buat..
tu yg qid rse skang..qid bengang sgt skang ni!
ade sowg member ni.adoiyaii..klu boleh mlz laa mau sebotpasal die at blog qid ni..
tapi qid kne gak sebot coz qid dah popular ann name qid at blog die..TQ laa erk!!
skng giliran aku plak mau story pasal ko!!!

esya.
PIAN..kmu knl lgi die??
adoiyaii..die punyee laa langsi mulut die uh!!
rse cm mau jee koyak ann blog die skang ni..
die boleh tulis at blog die yang qid ni couple ngan member skolah qid,WANI..
and die siap tulis ckp yg qid bergaduh at skolah coz nak perthan kan wani..
ape ni weii??ko story ape ni??
aduu mak aiii panaz lak aku bce...
die kte lagi yg qid sanggup gaduh ngan member baik sendiri coz nak perthnkan wani..
perthn kan ape weiii???aku gaduh ngan sape??
adoiyaii..membakar betul hati aku biler member sendiri wat cm ni..
'HEY PIAN,KO KENAL AKU BUKAN BRU SEMINGGU AU..DA DEKAT 2 THUN DAH KAU
KENAL AKU..APSAL KO WAT CITE NI??HA??'
~die kte die just bce at blog qid..pasl entri yg seblum ni..
pasal ape??pasal adD,nadia,ida and balax uh??
ape wei???aku tulis ko tuli lain..
weii hal tu tak slesai lagi,ko dah nak tambah hal plak ngan aku!!
tak pyh laaa ctew2 pasal WANI ni lagi..sume dok cite pasal die apsal??
nak mampos dah???heyy langsi betulaa kowg!!
dulu aku rpat ngan fatin mcm ni gak kowg wat aku..ko paksa aku putus kwn ngan fatin..
tapi aku still dpt perthn kan hubungan tu mse tu...just skang jee dah lost contct...
skang ko nak wat taik plak aku rpt ngan wani..heyyyy...aku sbr weiii..tapi kesbrn aku ni ade bts tau x!!!

sbb blog ko aku kena marah kaw2 ngan abg ajam tadi..
hey ko kne ingt laa beb!!! blog kite semua abg2 tu tgk tau...
abg ajam,abg mierul,abg bob,abg jeff,abg arat..semua laaa!!!
ko ingt tu weiiiiii...tak pasal2 aku kne mrh ngan abg ajam coz couple ngan dak skolah aku!!!
sbb die pK aku wat hal lme..sbb ko,kotahu x yg die mengamuk at aku tu!!!
SEBAB KO GILERRRRR!!!!!
padahal hal aku sikit pown x de couple.....xde pape hubungan ngan WANI tu!!!
puas hati ko wat mcm ni..
biar member2 kite thu and biar abg2 uh mrh at aku!!!
tu yg kau nak???haaaaaaaaa
AKU BENCI KAU LAAAAA
:(

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…