Skip to main content

Minta Maaf byk~byk....



Salam~~
esya qid tgh sakit ati sgttt skang ni..
entah laa esya...sakit ati pK ann benda2 ni semua,
semalam qid story pasal cousin kmo wat hal ann
ari ni qid dah dpt tau ape yg budak uh anta at mamat uh!!
qid thu if qid jadi die pown qid akan bengang and marah mcm mane die mrh at qid skang!!
tapi.....bukan qid yg ckap benda2 tu semua laaa...
pas die 4ward msg yg bdk uh anta qid ckp laa yg qid mintk maaf,and qid ckp qid
tak tau pape pasal msg uh..pas uh die mcm mrh2 time die blas msg uh!!
sory laa roy..qid btl2 mintak maaf..
ape yg lebih buat die mrh biler isteri die terbce msg uh!!
isteri die mrh pasal msg uh!!!isteri die mau jumpe qid!!!
mau tnye apsal anta msg tak berguna uh! ya allah..
at fb uh lagi senang laa isteri die mau jumpe qid..
if kat luar mgkin si roy uh boleh cover..
i'm so sorry roy..
qid thu roy tertekan dpt msg uh semua..
sory sgt2 roy...

esya..tak thu dah mau buat ape.
roy kte benda ni senang nak selesai if wife die tak thu..
skang wife die dah thu..
tu yg kengkabut mamat uh!!!..
ya allah rse mcm mau bunuh jee cousin kmo tu..
perangai dri dlu smp skang x berubah!!!
pelik arhh qid..
knp die mesti kena an owg lain utk puas an hati die??
perempuan jenis ape die uh!!!
name jee bdk pandai..
qid BENCI die laa esya.!!!
benci sgt2!!!
sbb die owg lain yg susah..
mengganggu idop owg jee kerja die uh!!!
sengallllllll

*tension nyee esya pK pasal cousin kmo ni..x abis2

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam