Skip to main content

Kecoh~


hihihii
salam esya..
esya skng qid tgh lepak2 ngan member qid..
rmai arhh gak at cni....
skang ann cuti sekolah..so ramai lahh yg boleh naik sni..
ermmmmm
esya qid ade story haaa...
tadi annn at FB bestt sgt..
haaa tau tak knp??
ok cite nye..qid join HAZAMA FC..
at situ member2 yg lain memang cool giler..
best arhh kenal dowg..share2 pngalaman dowg..best arhh..
qid ade gak add sowg mamat ni nme die ARE LONG...
qid panggil along sja...
qid balas2 coment ngan die..die minat giler ngan Meet Uncle Husin..
perhhh!!best arhh..hazama kann vocalist bru MUH...
die mint MUH..qid minat Hazama....same2 satu kepala...
memang kawtimmm arhhh member2 at HFC tuuuu
along ade gak add qid ke MUH FC..coment2 gak nga
n member2 at c2..
Page HFC.
tu laa fara..kesiann die :D
[hahahaha sory pic agak kelakar yee main take jee pic dlm gelap ni ha]
byk lagi coment yg ber++ sekang
*aF akhir die wat pada hari ahad..
kesian at sowg member HFC coz x pat gi konsert akhir tu coz wat ari ahad...
ari isnin dah nak kena skolah,haa name die fara....
ramailahh gak yg cool ann die..sampai ade yg offer mau ambik die,
tpi die kena make sure mama papa die kasi lahhhh...
memg heboh laa tadi pasal konsert akhir and pasal dowg
gi rumah kaca siang tadi...
kongsi2 cerita..best!!!!

~dalam masa yg sma gak ABG AIE post something at group spinians...
lame dah rse nyee abg aie tak lepak at group spinians....
mybe die bz kot,and skang bru die free...
die tegur spinians semua dah buat ann rmai yg epy..
coz dah lme x borak2 rmai2 mcm tdi...
memang besttttt sgt lah!!!
rse mcm bru kenal dgn member2 SPINIANS dulu..
kelang kabut nakk balas coment tu..coment ni...
adoiyaiii...memang best!!!!


page .spinians.
[hahahaha sory pic agak kelakar yee main take jee pic dlm gelap ni ha]
byk lagi coment yg ber++ sekang


*****sory sgt2 psal gmbr mlz mau copy page...leceh..
hahah BURUK kannn..hahaha LANTAK lahhh..
Ade aku kisah??? :P

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.