Skip to main content

Kecoh~


hihihii
salam esya..
esya skng qid tgh lepak2 ngan member qid..
rmai arhh gak at cni....
skang ann cuti sekolah..so ramai lahh yg boleh naik sni..
ermmmmm
esya qid ade story haaa...
tadi annn at FB bestt sgt..
haaa tau tak knp??
ok cite nye..qid join HAZAMA FC..
at situ member2 yg lain memang cool giler..
best arhh kenal dowg..share2 pngalaman dowg..best arhh..
qid ade gak add sowg mamat ni nme die ARE LONG...
qid panggil along sja...
qid balas2 coment ngan die..die minat giler ngan Meet Uncle Husin..
perhhh!!best arhh..hazama kann vocalist bru MUH...
die mint MUH..qid minat Hazama....same2 satu kepala...
memang kawtimmm arhhh member2 at HFC tuuuu
along ade gak add qid ke MUH FC..coment2 gak nga
n member2 at c2..
Page HFC.
tu laa fara..kesiann die :D
[hahahaha sory pic agak kelakar yee main take jee pic dlm gelap ni ha]
byk lagi coment yg ber++ sekang
*aF akhir die wat pada hari ahad..
kesian at sowg member HFC coz x pat gi konsert akhir tu coz wat ari ahad...
ari isnin dah nak kena skolah,haa name die fara....
ramailahh gak yg cool ann die..sampai ade yg offer mau ambik die,
tpi die kena make sure mama papa die kasi lahhhh...
memg heboh laa tadi pasal konsert akhir and pasal dowg
gi rumah kaca siang tadi...
kongsi2 cerita..best!!!!

~dalam masa yg sma gak ABG AIE post something at group spinians...
lame dah rse nyee abg aie tak lepak at group spinians....
mybe die bz kot,and skang bru die free...
die tegur spinians semua dah buat ann rmai yg epy..
coz dah lme x borak2 rmai2 mcm tdi...
memang besttttt sgt lah!!!
rse mcm bru kenal dgn member2 SPINIANS dulu..
kelang kabut nakk balas coment tu..coment ni...
adoiyaiii...memang best!!!!


page .spinians.
[hahahaha sory pic agak kelakar yee main take jee pic dlm gelap ni ha]
byk lagi coment yg ber++ sekang


*****sory sgt2 psal gmbr mlz mau copy page...leceh..
hahah BURUK kannn..hahaha LANTAK lahhh..
Ade aku kisah??? :P

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…