Skip to main content

Hidup harus di teruskan!!!


Salam..
esya..
malam ni rindu giler2 ngan kmo..
tak terucap sbenarnyee rindu pde kmo ni..
and rindu tu akan ilang biler qid da btl2 berjumpe ngan kmo nanti..
jumpe kat mane??mungkin at alam lain...
tak kisah laa esya at mane skali pown..
tapi qid tetap mahu jumpe kamu.MUKTAMAD!!
Esya..
tadi b4 gi tuisyen abg bwk qid gi ronda2..
gi S2,gi Nilai mcm2 laa naik moto bsr die uh..
mang best laa tapi penat..
tetibe ade lepak at sto tempat ni..
abg tetibe ckp 'dulu ko ngan esya salu lepak mane'
perhhh abg ni!!!mang mencucuk ati qid jeee kate2 die uh...
apeee laa..qid wat tak thu jee ngan ktew2 die uh...

pas balik tuisyen tadi lgi skali abg sebut name kmo...
time abik qid..die ade ternampak Marisa tunggu balax die kot at
depan bilik tuisyen tu..die boleh ckp 'hey dik.budak uh putih mcm esya kannnn'
adoiyaiiii tergamam qid time uh....
mang pelik giler laaa dgn abg...asyik sebut name kmo je...
tapi qid rse abg pown tgh rindu kmo!!!
ape la...
tadi dpt msg dari mamat smalam uh..
alhamdulillah die kte die da terang at wife die hal yang qid ckp uh!!!
abd die kate wife die faham situasi qid..ermmm thankz laa tok Puan Wan tu ok!!
thankz sbb fhm sya..
and thankz gak tok roy yang masih mahu blas2 msg at FB ngan qid walaupown da jdi hal yg sgt2 wat roy tension..TQ so much!!!
haaaa.......
da msg si roy ni plak annn,tadi free qid kne marah ngan die..
xde laa qid tulis at status "idop ni bosan...aku mau mati laa giler"
leih kurang laa ayat uh...
pas uh tgk pas uh die anta msg..tak tau plak qid die tgh on9..
die mrh2 knp qid msg mcm tu...
haahahah sory laa..tu yg qid rse roy!!!
jgn mrh2..nanti bertambah tua..
[bru qid thu yg masih ade owg yg pedulikan qid.and msih ade yg mhu qid teruskan hidup ni.]

*tok kowg laa geng! sory tak upload pic die..
die sesorang yg sgt misteri utk owg2 yg kenal aku thu die..
maksud qid owg2 yang at STAD..dowg tak boleh thu spe die ROY..
cukup laa kowg thu die sentiase berada di SMK TAD

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…