Skip to main content

Hidup harus di teruskan!!!


Salam..
esya..
malam ni rindu giler2 ngan kmo..
tak terucap sbenarnyee rindu pde kmo ni..
and rindu tu akan ilang biler qid da btl2 berjumpe ngan kmo nanti..
jumpe kat mane??mungkin at alam lain...
tak kisah laa esya at mane skali pown..
tapi qid tetap mahu jumpe kamu.MUKTAMAD!!
Esya..
tadi b4 gi tuisyen abg bwk qid gi ronda2..
gi S2,gi Nilai mcm2 laa naik moto bsr die uh..
mang best laa tapi penat..
tetibe ade lepak at sto tempat ni..
abg tetibe ckp 'dulu ko ngan esya salu lepak mane'
perhhh abg ni!!!mang mencucuk ati qid jeee kate2 die uh...
apeee laa..qid wat tak thu jee ngan ktew2 die uh...

pas balik tuisyen tadi lgi skali abg sebut name kmo...
time abik qid..die ade ternampak Marisa tunggu balax die kot at
depan bilik tuisyen tu..die boleh ckp 'hey dik.budak uh putih mcm esya kannnn'
adoiyaiiii tergamam qid time uh....
mang pelik giler laaa dgn abg...asyik sebut name kmo je...
tapi qid rse abg pown tgh rindu kmo!!!
ape la...
tadi dpt msg dari mamat smalam uh..
alhamdulillah die kte die da terang at wife die hal yang qid ckp uh!!!
abd die kate wife die faham situasi qid..ermmm thankz laa tok Puan Wan tu ok!!
thankz sbb fhm sya..
and thankz gak tok roy yang masih mahu blas2 msg at FB ngan qid walaupown da jdi hal yg sgt2 wat roy tension..TQ so much!!!
haaaa.......
da msg si roy ni plak annn,tadi free qid kne marah ngan die..
xde laa qid tulis at status "idop ni bosan...aku mau mati laa giler"
leih kurang laa ayat uh...
pas uh tgk pas uh die anta msg..tak tau plak qid die tgh on9..
die mrh2 knp qid msg mcm tu...
haahahah sory laa..tu yg qid rse roy!!!
jgn mrh2..nanti bertambah tua..
[bru qid thu yg masih ade owg yg pedulikan qid.and msih ade yg mhu qid teruskan hidup ni.]

*tok kowg laa geng! sory tak upload pic die..
die sesorang yg sgt misteri utk owg2 yg kenal aku thu die..
maksud qid owg2 yang at STAD..dowg tak boleh thu spe die ROY..
cukup laa kowg thu die sentiase berada di SMK TAD

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam