Skip to main content

HAZAMA~~kawwwTimmmmm




Salam esya~
esya smalam kann qid gi tengok AF.
ape yg diharapakn brother Hazama uh akan pecah ann stadium laa time perform!!!
coz lagu die ade lah antara lgu yang terbaikkkk!!!
lagu SENDIRI-MAY...
semua tahu mamat uh memang style rock..
so bile pK balik if Hazama nyanyi lagu MAY akan perform all out laa...
tapi syang...ermmm ape yg jadi??
kurenggg sikit laaaa persembahan die..
okey tu okey but ade kurenggg laaa..
adoiyaiiii...tapi pape pown die still the best laahh tok kami..
time kena coment pown brother kite ni kena kaw2 ngan pengkritik..
sampai Hattan cakap hazama mengecewakan die lahhh..
adoiyaiiiii
~yang kedua nyee:
kteowg target Hazama yang akan dapat anugerah imuniti tuu..
puas laa masing2 vote..
sekali tengok2 FINA yang dapat imuniti tu...
beza markh FINA and HAZAMA cuma 0.07%.
adoiyaiii...ni die punye peratusan

Markah Tenaga Pengajar (Minggu 7) + Undian SMS (Minggu 8) = Markah Keseluruhan)
1. Fina: 43 + 10.37 = 53.37
2. Hazama: 41 + 12.30 = 53.30
3. Azri: 36 + 9.34 = 45.34
4. Erul: 36 + 9.14 = 45.14
5. Lena: 36 + 8.85 = 44.85
kalau lahh undian hazama naik cikit lagi comfm die yg akan terus menempah diri ke Final..
adoiyaiiii sayang betul!!!!

next week qid tak pat tengok konsert AF..
coz umah wat kenduri time uh!!!
qid ingt ann lau Hazama dpt terus masuk final,next week klu qid tak tgk pown xpe arhh
coz Hazama dah memang comfem gi final!!!
tapi hazama tak dapat laa..
ermm ape mau buat...xde rezeki kann..

*pape pown kiteowg doa kan brother kite ni dapat masuk final ok..
amin....
pape pown wat yg terbaik laa time minggu ke-9 ni..



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lupe mau story esya..
semalam qid gi jalan2 at TS.
hahahah jumpe roy,
adoiyaiii memang x sangka lah..
time tu qid sensowg coz member qid gi jumpe awex die jap..
adoiyaiii..first time tegur si roy tu,
selama ni msg and col jee..
tak pernah tegur pown time jumpe..
at sekolah pown x pernah tegur die..sekali pown x pernah!!!
tapi semalam terjumpe die at kedai cmre die tegur plak!!
qid ingt mau wat x tahu jee tgk2 die tgur plak..
ape yg qid cuak uh biler wife die ade sekali..
adoiyaiii takut gak wife die tnye pape pasal msg yg cousin esya anta tu..
sekali tgk2 wife die punye laa baik..
siap ajak gi lunch same2 ngan family die sekali tuuu...
si roy ni plak biler dah jumpe uh tanye mcm2 plak!!
at sekolah x de plak mau tnye2 ni..
qid nak jwb pown segan coz wife die ade...
yg wat qid mengalabah biler die ungkit pasal msg tu..
adoiyaiii qid dah ckp at die tukar topic laaa..
pas uh die kte die tetap mau tahu..
qid pown ape lagi story laa pasal cousin kamu tu..
adoiyaiiii esya,time berckp ngan die ann rse mcm berckp ngan abg achik..
mate die and care die berckp mcm arwah achik...
saling tak tumpah......ya allah sayu hati biler ingt balik hal semalam..
memang mcm arwah achik style die...mate die...care die bercakap...
adoiyaiiiii..
pape pown thankz laa roy coz mau tegur semalam erk!!
jauh tempta kite berbork dari tempat yg ari2 kite jumpe...pelik kannnn..
pape pown..qid enjoy kenal roy dengan wife roy,
anak roy pownnn best!!!x kekok biler ngan qid..best!!!!
:)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…