Skip to main content

HAZAMA~~kawwwTimmmmm




Salam esya~
esya smalam kann qid gi tengok AF.
ape yg diharapakn brother Hazama uh akan pecah ann stadium laa time perform!!!
coz lagu die ade lah antara lgu yang terbaikkkk!!!
lagu SENDIRI-MAY...
semua tahu mamat uh memang style rock..
so bile pK balik if Hazama nyanyi lagu MAY akan perform all out laa...
tapi syang...ermmm ape yg jadi??
kurenggg sikit laaaa persembahan die..
okey tu okey but ade kurenggg laaa..
adoiyaiiii...tapi pape pown die still the best laahh tok kami..
time kena coment pown brother kite ni kena kaw2 ngan pengkritik..
sampai Hattan cakap hazama mengecewakan die lahhh..
adoiyaiiiii
~yang kedua nyee:
kteowg target Hazama yang akan dapat anugerah imuniti tuu..
puas laa masing2 vote..
sekali tengok2 FINA yang dapat imuniti tu...
beza markh FINA and HAZAMA cuma 0.07%.
adoiyaiii...ni die punye peratusan

Markah Tenaga Pengajar (Minggu 7) + Undian SMS (Minggu 8) = Markah Keseluruhan)
1. Fina: 43 + 10.37 = 53.37
2. Hazama: 41 + 12.30 = 53.30
3. Azri: 36 + 9.34 = 45.34
4. Erul: 36 + 9.14 = 45.14
5. Lena: 36 + 8.85 = 44.85
kalau lahh undian hazama naik cikit lagi comfm die yg akan terus menempah diri ke Final..
adoiyaiiii sayang betul!!!!

next week qid tak pat tengok konsert AF..
coz umah wat kenduri time uh!!!
qid ingt ann lau Hazama dpt terus masuk final,next week klu qid tak tgk pown xpe arhh
coz Hazama dah memang comfem gi final!!!
tapi hazama tak dapat laa..
ermm ape mau buat...xde rezeki kann..

*pape pown kiteowg doa kan brother kite ni dapat masuk final ok..
amin....
pape pown wat yg terbaik laa time minggu ke-9 ni..



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lupe mau story esya..
semalam qid gi jalan2 at TS.
hahahah jumpe roy,
adoiyaiii memang x sangka lah..
time tu qid sensowg coz member qid gi jumpe awex die jap..
adoiyaiii..first time tegur si roy tu,
selama ni msg and col jee..
tak pernah tegur pown time jumpe..
at sekolah pown x pernah tegur die..sekali pown x pernah!!!
tapi semalam terjumpe die at kedai cmre die tegur plak!!
qid ingt mau wat x tahu jee tgk2 die tgur plak..
ape yg qid cuak uh biler wife die ade sekali..
adoiyaiii takut gak wife die tnye pape pasal msg yg cousin esya anta tu..
sekali tgk2 wife die punye laa baik..
siap ajak gi lunch same2 ngan family die sekali tuuu...
si roy ni plak biler dah jumpe uh tanye mcm2 plak!!
at sekolah x de plak mau tnye2 ni..
qid nak jwb pown segan coz wife die ade...
yg wat qid mengalabah biler die ungkit pasal msg tu..
adoiyaiii qid dah ckp at die tukar topic laaa..
pas uh die kte die tetap mau tahu..
qid pown ape lagi story laa pasal cousin kamu tu..
adoiyaiiii esya,time berckp ngan die ann rse mcm berckp ngan abg achik..
mate die and care die berckp mcm arwah achik...
saling tak tumpah......ya allah sayu hati biler ingt balik hal semalam..
memang mcm arwah achik style die...mate die...care die bercakap...
adoiyaiiiii..
pape pown thankz laa roy coz mau tegur semalam erk!!
jauh tempta kite berbork dari tempat yg ari2 kite jumpe...pelik kannnn..
pape pown..qid enjoy kenal roy dengan wife roy,
anak roy pownnn best!!!x kekok biler ngan qid..best!!!!
:)

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.