Skip to main content

Exam datang lagi!!!!!


*mood exam skang ni..

hahahah
alang2 cri bahan baik qid cilok berblogging jap..
haahhah.ha tadi exam bM..serius ngantok giler...
salu bersemangat jee.ari ni ngantok giler..
esok exam BI ..hahahha keng kabut malam ni ha
cri isi..cri itu..cri ini...tnye itu..tny ini...
sampai esok.. LUPE!!! hahahah biase laa tu..

esya ade sto story bodoh!!
cousin kmo uh qid masuk fB qid and padam ann semua msg2 yg qid
bls2 ngan membr2 qid ni..
pas uh die boleh plak gi ckp benda yg bukan2 at sesowg mamat ni..
ckp benda2 yg x senonoh plak uh!!!!
mamat uh da laa alim..di gelar USTAZ lagi uh...
siottt btl laa die uh...
mule nye mamat uh ade anta doa,die suh qid bce b4 exam..
skali si pompuan uh gi padam msg uh..then die anta benda2
mencarot2 ni..enda2 blu laa senang cite...
tak pasal2 mamat uh pas skolah tadi duk parking keta die dpn umah qid...
rupe2 nye die mau jumpe qid..
tnye knp qid ckp mcm uh..die siap kte if qid x suke msg ngan die x pyh ckp bend2 uh semua..
die kte qid ni pangkat anak pde die..so x patut qid ckp tu semua!!!adoiyaiii sory laa cik roy oi!!
serius bukan qid yang anta..betina giler uh yg anta..qid thu mang susah untuk owg mcm die yg ALIM nak terima ayat2 tak senonoh tu..sory sgt2 yee...
QID MINTAK MAAF BG PIHAK DIE...
hope pas ni xde tarik2 muke plak ye..

*tu esya..bertapa jahanamnyee cousin kmo uh!!!
:)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…