Skip to main content

Dengan mereka LAGI!!


salam~
esya..qid mau share ngan kmo sto benda ni..
haahhaha smlm...!! semalam ari yg boleh dikatekan ari yg best jugak laa
hahahahaha..ermmm
smlm qid gi ikot abg ajam and abg bob tgk konsert...
mg best giler laaa...yg abg ajam bantaii mengarukk time mamat siottt tu wat persembahan..
yg qid ngan abg bob tersengeh jeee at belakang!!
tapi if esya ikot laa..
mg best giler laa...pas abis konsert uh gi ikt dowg minum2...
time uh masing2 masih mengaruk ngan persembhan mamat uh..
ya allah memang best giler laa esya...
masing2 menjerit2 trekmark bdk uh!!
mang yg lain terdiam laaa...
pape pown mlm tdi mg seronok...
masing2 yg bz still dtg utk tgk konsert uh..
yg pling penting dua owg sahabt uh biler da berjumpe memang huru-hara jadinyee..
kecoh gilerr mlm tdi..smp at kedai mkn pown masing2 memekak!!!
segala maslha-penat-mengantok-bosan yang ade at diri ni ilang mlm tdi gak!!!
memang enjoy giler mlm tdi....ramai gilerrr...
3 meja sambung semalm...tapi yang kurengggg
TIADA SHISHA mlm tdi..masing2 takut maaa mau ambik...
an SHISHA da di ktegori kann HARAM...
so mlm tdi dowg tkut gak laa mau ambik...just putong rokok jeee yg bersepah time uh!!!!
sampai dkt kul 4 gak laa lepak ngan dowg..memang best gilerr laa...
pas ni da jarang kot dpt kumpul cm ni...ag ajam da dpt mangsa terbaru dah mlm tadi...so minggu dpt siap arhhh mamat uh kena korek ngan abg ajamm....ahahahahahah
[sengal jee ayat qid]
time nak balik uh abg bob sempat gak ckp at kteowg!!
"pas ni yg lain2 pastikan fokus setiap ape yg kowg nak cpai ok!!"
pas uh abg ajam plak sambung!!! "klu boleh pastikan mane yg exam buat yg terbaik ok!!!jgn lepas ni parents kowg semua cri abg plak.."
tu abg ajam ckp..mgkin die takde minggu dpn..:(
ape boleh buat annnn...

esya..umah qid wat kenduri 4/6/11
ari sabtu seyyy..qid da suruh wat ari ahad..tapi dowg tak mau coz mane yg jauh tu susah nak balik...bile da buat ari sabtu uh susah laa mamat ni nak dtg....msng2 busy ari sabtu..fhm2 jee laa
tapi bgus gak dowg tak dtg..lau dtg ti kecoh satu taman!!!! and lgi sto mybe time uh dak skolah qid dtg...tkut plak ti dowg jumpe mamat2 uh..haiiiyooo qid tak mahu seyyyy.MALU!!!!
hahahah sori erkk sape yg terase :)

*ok laa esya ti qid sambung

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…