Skip to main content

Blogger Dah ok,BAGUS!




huuuuu..
sakit jiwa qid biler blogger x boleh di sign in..
2 ari try utk sign in....
post yang last uh pown ari ni bru masuk..
ape laaa..
pape pown alhamdulillah byk2 coz semua dah ok!!
now blogger da boleh di sign in..
:)
mang epy giler laaa pagi ni...
sedetik tak berblogger,mcm nk giler rse nye..
hahahahhha

Haaa esya....
byk sgt2 mau story ha!!
pertama pasal ari khamis ari tu..
ari khamis uh befday dinie..
'epy befday seyyyyyh'
haaaa ari khamis ari uh tuisyen..
dak2 pompuan ni bantai pakai pkai bju kurung..
semua KECUALI Qid...haahhhahah fhm2 jee la erk...


[ha Ni pic dowg..ade sowg lgi dak pompuan pkai
bju kurung..name die YUSRA.tapi die x rpat nga kiteowg]

pas uh malam uh dak2 lelaki ni semua plan mau pkai bju melayu plak esok uh!!...so,sekali lgi laa dak2 pompuan ni plan pkai bju kurung...tapi masing2 tak ckp pkai bju wane ape...
dowg kte sape yg ngam wane die uh,kire untung laaaa..
semua dak laki yg melayu pakai bju melayu semalam..
panjang dgn hamdi siap pkai samping lagi....
perh!!!!cm ari raye plak rase..haahaahh
tapi pic semalam tak ambik pown..mule2 plan jugak mau ambik time balik uh..sekali cikgu BM masuk die tanye kenapa pkai mcm ni???so bdk2 ni ckp laaa xde pape..saje jee plan mcm uh...
die kate plak if pkai bju melayu semua klu ckp benda2 yg tak elok baik tak pyah pakai...
and die kte gak..klu nak pkai bju melayu..biar bersongkok and bersamping..maksud die LENGKAP berbaju melayu laaaa...haaa tu die..tapi time uh panjang sowg jee yg lengkap!!!
pakai samping and songkok..hamdi tak pkai songkok!!!so time balik uh tak jdi ambik gambar la..
if dowg ade pkai lgi mybe ambik gambar kotttt....

satu lagi story...pasal at sekolah...
mule nyee time rehat uh adD tanye qid couple ngan wani ke??
pas uh die sebok ckp qid ni laki wani semua..
die menjerit2 at kelas...
qid tnye laa sape ckp qid couple ngan wani???
die ckp syira bg thu..pas uh syira kte nadia bagi thu..
si nadia plak kte ida bg tau...ida kte balax bg tau!!!!
qid Pk2 blik sebenarnye balax yang ckp at dowg..and dowg terus memekak cm uh..
qid mang bengang gilerr arhh time uh...bukan pade adD tapi pade owg yg ckp at adD,nadia and ida uh..
ape laaaa....qid TAK COUPLE ngan wani laaaa....
qid mang takut giler time adD jerit uh...
qid takut sebab roy jee....qid ade janji ngan die ari uh yg qid tak akan couple ngan sape2...
qid tkut buat nyee die ade at area kelaz qid kee..and mane laa tau kot2 die masuk kelaz qid tme uh ke...haaa tu jee..and qid tk suke owg ckp benda yg qid tak buat...
and qid juga rse yg esya sentiase ade ngan qid so,qid tak nak esya dgr tu semua...tu je yg qid pK time uh...so,ptg uh qid tnye balax...die kte bukan die bgi tahu adD...memang die tak ckp pade adD....tapi die ckp pade ida,nadia and adD..tu yg qid benci...die kte die ckp 'MACAM'..
tak payah dee nak wat andaian pasal pasal diri qid ni..ko x kenal aku,so tak pyah pK pasal aku..
ko bukan sape2 pade aku,jd tak pyah ambik thu pasal aku.!!!!aku skit pown tak ambik thu pasal ko!!!apeee laaa ko ni...
pas uh at skolah smlm bantai nyee die mau jumpe qid..heyyyy ko giler ape???annn at surau uh..
apsal die mau jumpe qid???mau gaduh??mau tnye pasal msg uh??ha??aku malz mau gaduh at sekolah..kau tahu budak BODOH jee yg gaduh at sekolah ni...ko gi tnye adD..die pown ckp benda yg sme laa weii..owg tak gaduh at sekolah laa...aku msg ko!!ko gi bwk benda uh sampai at sekolah apasal..
if betul mau face to face..byk lagi tempat at seremban ni ha!!
agak2 laaa weiii,tu sekolah!!!!!!!!
sekarang tgk kowg sesame sendiri plak da gaduh!!!!
tu laa tak menyabar lagi...if ko slesai ann at luar takde de jumpe2 cikgu ni kena bebel..
haaaaa...tu die..

*esya thu tak.qid tnye roy if qid gaduh at sekolah mcm mane??
die kte die akan halang cikgu2 ni dri bebel at qid pas gaduh uh!!!!
and die ckp die sendiri akan membebel at telinga qid ni ha!!!
hahahahaha sengal ann ayat die..ape laaaa..
~so pade kowg tu,nak gaduh jgn gduh at sekolah laa..ti kena bebel ngan si roy plak aku ni haaa.hahahahahahaahahahah......satu lagi ingat ORANG BODOH JE BERGADUH AT SEKOLAH!!


[THANKZ COZ BLOGGER BACK TO NORMAL]
loveee blogging always :)

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam