<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 6 May 2011

salam~
esya.qid ade story yg x menyenang ann ati qid..
ptg tadi ade member dtg umah..
dowg nak tnye pasal sesuatu..
die tnye ni "ko ni apsal da berubah qid??tak mcm dulu.muke ko lngsung x nampak skng!"
qid terdiam bler die tetibe ckp mcm uh..
mane x nye..
kuar jee umah die terus tnye uh..
terperanjat arhh qid..
klu kmo ade skng esya..mau jee qid tnye kmo "ape yg da brubah pade qid"
adoiyaiiiii...qid da berubah ke??
die kte qid da x mcm dulu...

utk ko or sesape yg knal aku laa an..
ermmm sory laa erk aku ckp ni..
sbnarnyee klu boleh aku x nak ade rmai pwg at sekeliling aku dah!!
aku mau dlm keadaan senyap jee memanjang!!
aku sendiri tak thu kenapa,and sejak biler aku mule jadi mcm ni...
klu boleh setiap mase aku mau duduk sesowg..tp aku kne pK,
aku ade kwn,aku ade keluarge..so,aku kne bersama dowg..
sory laa if aku bersame kowg aku dah tak layan kowg mcm dulu...
aku mcm buat hal aku jee....
rse mlz pown ade tau..mlz ape???mlz untuk berkwn...
aku klu mau duk sesowgggg jee...
tu yg aku rse sbnrnyee beb!!!
aku bkn mrh at ko..tapi rmai dah aku wat mcm ni...
rmai dah yg tnye aku....rmai gak yg pelik aku jdi cm ni..
aku sendiri tak thu kenape..
kadang2 ati aku ni resah!!!tak tenteramm..aku x thu knp..
sory lagi sekali utk kowg!!

*esya......
qid tak thu mcm mane nak bg thu die,die slh fhm.and now qid try utk trang ann ape qid rse.


Official Template By BudakPEMALAS