Skip to main content

ajam/roy/sha/remy

salam...
haaa tgk qid punye tajuk!!
name 4 orang makhluk allah!!
name2 tu yg tiap2 ari biler qid ingt dowg qid rse
nak gelak,rase nak marah,nak senyum sowg2..
mcm2 laaa...kowg skang ni wat hidup qid kadang2 kelang kabut thu tak!!!
mcm2 jadi biler berhadpn dgn kowg..see call and msg ngan kowg pown boleh jadi GILER
haaaaa...gelak sowg2 depan lappy dpn phone..ape laaa..
si remy ni dahh sah2 laa sejak azali KEGILOAN die uh...
tapi qid tak thu laa apsala tiga empat ari i abg ajam,roy and sha pown sameee....
reply msg ayat yg giler2..perhhh!!! sakit dah kee kowg ni..
yg sha ni memang serius jee..sekali sme jee anta msg gilo..
hahahahha sory sha...
si roy and ajam plak haaa...
story pasal roy ni dlu..
die sikit laa punyee sporting mengumpat owg ari ni..
tak cukup mengumpat mengutuk sekali tu haaa..AMBIK kauuu..
padan muka laaa sape yg kena tu..tarakkkk guna punye ustaz!!!
haahaahah * jangan marah arhhh..
yang tak boleh blah uh die boleh plak send gambr owg yg die ckp uh!!
gileee arhh..memang kelakar gile....
nak msuk at blog tapi takut owg tu ade terbukak blog ni plak!!!
hahahah baik x pyh annn..selamat qid..hahah:)
pasal ajam plak..
die telepon qid,die cite pasal die jatuh longkang depan bdk2 pompuan..
hahahahahhaha kelakar jeee...harap muke jee encemm tapi BUTA rupa nyaaa,
sayang betullll..hahahahaah.hilang macho laaa bro biler da malu depan pompuan ni..
hahahahah tak laku laa ko pas ni abang..hahahaha..
:P
adoiyaiii..dari ptg tadi gelak haa....
mula2 balik sekolah bce msg sha,pastu remy col,bukak FB bge msg dari roy sekali mlm ni haa abg ajam plak telepon story pasal jatuh!!!
hahaahh memang sengal laaa kowg2 semua ni..adoiyaiiiii...sakit gigi aku ni tersengehhhh je dari tadi...sape mau bertnggungjwab ni?? :)

*esya..memang best ari ni dengar cerita kelakar dowg..adoiyaiii

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.