Skip to main content

ajam/roy/sha/remy

salam...
haaa tgk qid punye tajuk!!
name 4 orang makhluk allah!!
name2 tu yg tiap2 ari biler qid ingt dowg qid rse
nak gelak,rase nak marah,nak senyum sowg2..
mcm2 laaa...kowg skang ni wat hidup qid kadang2 kelang kabut thu tak!!!
mcm2 jadi biler berhadpn dgn kowg..see call and msg ngan kowg pown boleh jadi GILER
haaaaa...gelak sowg2 depan lappy dpn phone..ape laaa..
si remy ni dahh sah2 laa sejak azali KEGILOAN die uh...
tapi qid tak thu laa apsala tiga empat ari i abg ajam,roy and sha pown sameee....
reply msg ayat yg giler2..perhhh!!! sakit dah kee kowg ni..
yg sha ni memang serius jee..sekali sme jee anta msg gilo..
hahahahha sory sha...
si roy and ajam plak haaa...
story pasal roy ni dlu..
die sikit laa punyee sporting mengumpat owg ari ni..
tak cukup mengumpat mengutuk sekali tu haaa..AMBIK kauuu..
padan muka laaa sape yg kena tu..tarakkkk guna punye ustaz!!!
haahaahah * jangan marah arhhh..
yang tak boleh blah uh die boleh plak send gambr owg yg die ckp uh!!
gileee arhh..memang kelakar gile....
nak msuk at blog tapi takut owg tu ade terbukak blog ni plak!!!
hahahah baik x pyh annn..selamat qid..hahah:)
pasal ajam plak..
die telepon qid,die cite pasal die jatuh longkang depan bdk2 pompuan..
hahahahahhaha kelakar jeee...harap muke jee encemm tapi BUTA rupa nyaaa,
sayang betullll..hahahahaah.hilang macho laaa bro biler da malu depan pompuan ni..
hahahahah tak laku laa ko pas ni abang..hahahaha..
:P
adoiyaiii..dari ptg tadi gelak haa....
mula2 balik sekolah bce msg sha,pastu remy col,bukak FB bge msg dari roy sekali mlm ni haa abg ajam plak telepon story pasal jatuh!!!
hahaahh memang sengal laaa kowg2 semua ni..adoiyaiiiii...sakit gigi aku ni tersengehhhh je dari tadi...sape mau bertnggungjwab ni?? :)

*esya..memang best ari ni dengar cerita kelakar dowg..adoiyaiii

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…