<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 24 May 2011
salam...
haaa tgk qid punye tajuk!!
name 4 orang makhluk allah!!
name2 tu yg tiap2 ari biler qid ingt dowg qid rse
nak gelak,rase nak marah,nak senyum sowg2..
mcm2 laaa...kowg skang ni wat hidup qid kadang2 kelang kabut thu tak!!!
mcm2 jadi biler berhadpn dgn kowg..see call and msg ngan kowg pown boleh jadi GILER
haaaaa...gelak sowg2 depan lappy dpn phone..ape laaa..
si remy ni dahh sah2 laa sejak azali KEGILOAN die uh...
tapi qid tak thu laa apsala tiga empat ari i abg ajam,roy and sha pown sameee....
reply msg ayat yg giler2..perhhh!!! sakit dah kee kowg ni..
yg sha ni memang serius jee..sekali sme jee anta msg gilo..
hahahahha sory sha...
si roy and ajam plak haaa...
story pasal roy ni dlu..
die sikit laa punyee sporting mengumpat owg ari ni..
tak cukup mengumpat mengutuk sekali tu haaa..AMBIK kauuu..
padan muka laaa sape yg kena tu..tarakkkk guna punye ustaz!!!
haahaahah * jangan marah arhhh..
yang tak boleh blah uh die boleh plak send gambr owg yg die ckp uh!!
gileee arhh..memang kelakar gile....
nak msuk at blog tapi takut owg tu ade terbukak blog ni plak!!!
hahahah baik x pyh annn..selamat qid..hahah:)
pasal ajam plak..
die telepon qid,die cite pasal die jatuh longkang depan bdk2 pompuan..
hahahahahhaha kelakar jeee...harap muke jee encemm tapi BUTA rupa nyaaa,
sayang betullll..hahahahaah.hilang macho laaa bro biler da malu depan pompuan ni..
hahahahah tak laku laa ko pas ni abang..hahahaha..
:P
adoiyaiii..dari ptg tadi gelak haa....
mula2 balik sekolah bce msg sha,pastu remy col,bukak FB bge msg dari roy sekali mlm ni haa abg ajam plak telepon story pasal jatuh!!!
hahaahh memang sengal laaa kowg2 semua ni..adoiyaiiiii...sakit gigi aku ni tersengehhhh je dari tadi...sape mau bertnggungjwab ni?? :)

*esya..memang best ari ni dengar cerita kelakar dowg..adoiyaiii


Official Template By BudakPEMALAS