Skip to main content

ACHIK!! semua tgh rindu kan kmo!!



qid tak mau bebel pepanjang skang ni,
qid just mau share something..
mlm ni at facebook qid,ramai laa gak member2 qid yang say dowg rindu pade
arwah achik..
mule2 qid bukak qid nampak abg aie ade post video lgu arwah achik and kak nana time
at selayang mall thun 2008 lau tak silap!!!ramai gak yg coment link abg aie uh..
slah sowg nyee along..along kte die sayu tgk video uh,and die ucp an thankz at spinians coz tak jemu2 sedekahkan al-fatihah buat arwah.sememang nyee along tu rindu pade arwah..ramai jugak peminat2 SPIN yg lain yg say dowg rindu pade arwah..and abg aie pown ckp die juga rindu pade arwah..
lepas uh qid ternampak laaa kak suhaila plak coment ngan someone at photo die..
die ckp " dua2 kwn baik akk..sgt2 rapat..arwah kdg2 kalo dtg show di KL..tinggalkn isteri dia kt umah akk...isteri dia dulu kwn sebilik akk ms study..mmg sgt2 rapat..dr dorang couple,smpla kawin n beranak pinak..bnyk suka duka kami kongsi sama2...saat dorang kehilangan anak 1st..mcm2 laa kenangan lain yg akk xdpt nk kongsikan kt sini..tp arwah mmg sgt2 baik..ceria,penyayang n kelakar..dia ni sgt2 merendah diri..plg akk xleh lupa..dia suka bckp dlm loqhat n9..kalo akk x paham n tny dia..dia akn jwb..baguslah ko x paham..sbb aku mgata ko!hahaha...rindu sgt2 kat dia..semoga dia bahagia di alam sana..al-fatihah... " tgk bertapa rindu nyee kak suhaila ni pde arwah...
SPINIANS semua tentu rindu pade arwah..
kak suhaila,abg aie,along semua tu da tentu2 antra owg yg paling rapat ngan arwah..
comfemm laa dowg rindu annn....
sudah setahun da arwah meninggal..tu yg terlalu ramai rindu pde die..
kite doakan,moga-moga arwah di tempatkan dikalangan owg yang beriman..amin..

*tu je :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…