Skip to main content

thankz tok die!


ermm ari ni pagi lagi da boring!
haa boring sbb ape??
sbb owg baru...
sape owg bru uh??
haaa bdk2 STAD je thu..
x leh nak mention nam die at sni..
perh!! since die masuk ann byk betul pembaharuan yang die buat..
mcm2 transfomasi yg cube die lakukan..
kte owg ni yg da biase dgn keadaan lame susah sikit mau ikot rentak die..
yg qid xleh trima bler semua murid WAJID pkai bju uniform evry wednesday..
die kte bju uh x mahal!!! "rm100 jeee"
haa je memang rm 100 je..if at ade 4 owg adik beradik yg skolah at situ mcm mane???
tak ke mak bpak die da kena keluar ann duit RM400 plak!!
if dowg kaya mybe x de hal..mcm mane dgn yg tak mampu??
haiiyo kne ingt laa semua owg tak kaya mcm die laaa..
tadi at kelaz pown shahira bahari nangis sebab die takut..
die punye family da laa susah...mcm mane die mau beli bju tu semua..
apee laa..

yang paling syok tadi time die tanya at dewan "cikgu2 lelaki mane?"
menjerit2 die tnye cikgu lelaki kat mane??
die siap ckp sape cikgu yg tak de tulis name....hahahah kelakar annn..
cikgu pown kena tulis name..if student lau kne tulis name die letak dlm buku disiplin..
cikgu2????kteowg sume gelak time die suh tulis name cikgu ape yg tak ade..
bukan kteowg jee..ckgu2 pown sme..trutama cikgu2 lelaki yg ade at atas pentas time uh..
cikgu2 praktikal,cikgu tadjul and lau tak silap cikgu form 6 uh..tak ingt laa nme die..
dowg pown senyum2 time die ckp mcm2 uh..
agak2 nye ann cikgu2 uh pown mcm kurenggg ngan org bru ni..
ape laaaa...
budk2 form 6 laa trok kena tdi...
die siap turun bwh tanya knp bdk2 form 6 tak pkai uniform..
heyyyy...
cepat laaa abis thun ni...
mlz mau trima transfomasi die lagi!!!
:p

tadi time rehat qid gi jumpe cikgu zaharah..
qid mau on9 jap..geram punye pasal laa ni..
hahaahhah..
alang2 da jumpe cikgu zaharah uh die bg skali data2 tok masuk at blog PSS..
tapi qid tak masuk ann lagi..hhihihihi...
qid just edit layout jaaa...
qid bukak pendrive die..tado my micrsft word uh x leh bkak plak..
sok ingt mau gi jump die blik...

ha esya thu tak,dri ptg tadi qid ngan mama asyik cite pasal atok rahman..
mcm2 kteowg ckp..ckp atok nak dtg ptg ni laa..
atok nak teman qid tido laa..atok nak anta qid gi skolah sok laa..
ya allah rindu btll ngan arwah atok rahman..mizz giler2 at die...
if btl laa kte mama die jumpe qid mlm ni..
nakkk je qid peluk die..
misz sgt2 ngan die....da dekat 6 thun da atok meninggal...
heyyyyy tu yg rindu sgt2 tu..

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.