Skip to main content

sorry laa ENCIK AZAM!!

salam~~~
esya!!!lupe mau story..
ari jumaat minggu lepas ann befday arwah walit...
22/4 perh!!! memang ingt at walit je ari tu..
nak2 nye biler da malam...
befday walit da jatuh pade ari jmaat sok
time at skolah ari jumaat ari tu bce yassin qid niat gak nak sedekah an
untuk walit semperna befday die ari tu...
tapi sume athu ann walit idop x lme...
if walit masih hidup laa sure umur die da 49 thun...
tapi x sempat pown walit nak cecah umur 49 thun tu....
qid ade mintak at abg kmo esya yang qid nak gambar2 arwah walit...
pic2 walit at lappy qid sume da hilang!!!
ari tu laaa ayah anta lappy tok format...
qid lupe mau forward pic2 uh at pendrive,
so ilang laa pic2 uh semua!!!
sayang nyeee esya...
banyak gilerrr pic walit ngan qid....
menangis qid esya time cri2 gambar2 uh da tak de...
adoiyaiiiii~~~
abg kmo kte ti lau qid jumpe die bru die bg pic uh..
biler laa mau jumpe abg ni...!!!!!
abg ni pemalas tau x!!!
die malaz nak send pakai phone!!
memang dasar pemalaz laa abg kmo ni !!hahaahahahahahah

tetibe plak mau send lagu ni:

bila bersendiri..

selalu dibayangi cerita yang lalu..
pabila hatiku.....
CARI KETENANGAN
apa yang terjadi

itu semua lumrah hidup di dunia...
kadang bergembira...
kadang tersiksa..

mengapa masih begini..

sukar untuk dilupakan.
jiwa semakin terganggu
dan tersiksa..

haruskah aku..
bermain dengan perasaan yang terluka..
adakah ku masih cinta..
atau ku hanya merindu..
walauku tahu...
kite sudah tidak bersatu hati lagi...
munggkin ini akibat nya..
cinta pertama buat ku...

ha esya..
thu tak abang ajam da dekat 5 ari tak angkat col qid...
qid msg pown tak reply..
marah betul die ngan qid...
adoiyaiii....
cite die cm ni au esya.
ari rabu minggu lepas die ajak jumpe coz die tak de kerja time uh..
die cuti ari tu....
qid gi laa jumpe..
mule2 ok jeee...
qid story at die pasal skolah,pasal ngan pian ari tu,pasal acc semua laa qid story..

pas uh die ade laa bg qid tiket konsert uh..
qid malaz mau gi sebenarnyee..
tapi qid tkut mau ckp at die...
qid buat2 laa tnye abg mierul sme ade die gi ke x??
time uh abg mierul and abg bob pown ade...
abg mierul kte die x pat gi minggu ni...
die ade hal ngan family die...
pas uh qid bg laa alasan at abg ajam,qid ckp if abg mierul tak gi qid mlz laa mau gi..
pas uh abg ajam tnye laa apsal qid tak mau gi plak..
last week pown pian jee ngan dak2 ni je yg gi...
qid diam jee la time die ckp uh...
tak tau mau jwb ape....
sekali abg ajam ckp yang yang die ade kerja at c2 mlm uh!!
die kte abis sume uh die anta qid blik..
qid diam jee laa..coz ati ni memang malaz giler2 mau gi minggu ni..
sorry abg ajam..~~

lepas 5 minit masing2 diam..
abg ajam bangun die kte mau ambik barang dlm kereta...
time abg ajam gi at kete uh abg mierul tnye qid apsal qid tak mau gi plak!!
pas uh qid kte laaa yg qid mlaz coz kerja skolah belambak!!...
and kerja khusus plak tu ha!!!
sekali abg bob plak menyampuk!!!
die kte xkan qid mau biar ann jee abg ajam buat rancangan mcm2..
pas uh qid tak gi..biar ann je abg ajam cm uh!!
nak tau qid jwab ape???ha ni die
"gi mampus laa die..sape suruh x ckp awal2..owg tak de mood laa nak gi..pandai laa die mau hidup ti"
giler biadap punye adik qid ni annn
ya allah,qid terlepas ckp laa :)
adoiyaiii..abg ajam dengar ape qid ckp uh...
die dtg jee die terus hentak stu kotak letak atas meja pas uh die terus bla dri c2..
B4 die bla uh die ckp "ok fine,ko da ckp cm uh an dik..ok thankz!!"
pas uh die terus masuk kereta die..and bla dri c2..
abg mierul try gak col die,tp die tak jwb..
byk2 msg yg qid send die 1 jee die balas..
die suruh qid ambik kotak uh coz dlm uh ade bju yg die beli mse die gi kerja luar...
*to abg ajam:thankz abg ajam bju uh..
tak sempat mau ckp tQ..sory sgt2 pasl uh abg..owg thu salah owg..
sory sgt2..owg memang mlz nak gi minggu lepas laaa...owg x de mood..
owg rse abg pown thu kann knp..
owg bukan tak nak join abg......sory arhhhh...
owg mintak maaf sgt2...maaf ann owg au..owg janji x ckp cm uh lagi..owg thu owg ni adik x gune annn,sory abg :)

SORRY ABG AJAM

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…