Skip to main content

rindu sama kmo.


esya..
rindu betul qid ngan kmo..
ingt an ari ni mau gi umah kmo,
ti dpt laa qid gi pusara kmo..
tapi qid da janji ngan abg ajam yg mau gi kuar dgn pian semua tu..
tak tau laa this week abg mierul ade or tak..minggu lepas die tak pergi..
qid da ckp at abg yg qid mau gi perak umah kmo..
abg kte qid kne ikot abg ajam dlu,coz da janji ngan abg ajam..
ti klu qid cancel an lagi,bengang laa abg ajam..da byk kali da qid cancel kann.
tapi qid da pK2 yg qid gi sne ari ahad mlm..
ari isnin an cuti..so isnin mlm boleh blik semban blik!
pape pown qid kne gi makam kmo gak time cuti ni..
ade dua sebab sebenarnye..pertama sebab ade ssowg ni suh qid gi makam
kmo hujung minggu ni..sbb k-2 sbb qid rse qid patut qid kubur kmo coz qid da lme x gi kubur kmo...bgus gak owg uh suh qid gi kubur kmo cuti ni..cm tau2 jee die qid rindu kmo.(:
haa esya sory laa qid x pat mention name die at sni..ade sebb ok!!
lme da rse nyee x gi pusara kmo..
last pown mase walit meninggal uh qid gi..
da sebulan da walit meninggal..
sebulan gak qid tk gi kubur kmo..
rindu esya..
rindu mau ckp ngan kmo,rindu mau dengar suare kmo..
yang paling qid rindu adalah mau borak2 ngan kmo and melihat senyuman kmo!!
rindu sgt esya..
lagi2 biler mlm,da setahun lebih esya biler mlm jee qid mcm mau msg kmo..
mau col kmo...even though kmo da setahun kann tapi rse mau msg,mau col kmo tu
sentiase ade..
tak thu laa knp susah sgt benda2 uh mau ilang..
kadang2 qid rse mau buang jee memory otak ni ha!!
mlz mau ingat lagi hal2 qid ngan kmo..
tapi...qid tak sanggup plak mau wat mcm tu..

esya...
kmo thu tak dri semalam ati ni tak tenteram jee..
ape qid wat sume serba tak kena..
pas uh rse cm bengang jee ngan semua owg..
smlm smp gaduh laa ngan akak qid..
ermm qid thu tu mg slah qid,tapi tak thu laa apsal qid rse cm ni..
qid try buang perasaan mrh uh,tapi cm tu gak!!
ber +++ bengang ade laa...
ape laa kan..

*k laa ti qid sambung
LOVE YOU

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…