Skip to main content

rindu kmo ketat2 la weiii

Noor Azdiana Azman..
hey die thu tak yg owg ni rindu at die..
owg msg jeee msti die at skolah..
die ni...thu laa thun i thun exam kite..tapi owg nak gak msg2 die..
biler kite mau jumpe ni die...ari tu time wedding uncle faizal owg tak blik..
die jeee yg blik...pas tu biler owg blik kg,die plak tak blik..buzy laa itu laa,ini laa..
biler owg dpt jumpe die ni..

die...thu tak owg punye akaun thun ni serabot tau..
mcm2 hal..
tu yg owg slalu col die uh tnye pelarasan..sib baik die ade ann..
klu tak owg tak thu laa mau tnye sape..
tapi skolah die ni lambat skit ann..owg da lme mule wat pelarasan..
tapi die bru nak mule..ape punye loading laa skolah die ni...
die..owg nakk sgt jumpe die...
mcm2 benda owg nak cite at die ni...
mizssss giler2 at die laaa....
cuti skolah ni comfm x pat jumpe annn..
die msti ade extra class....
diee bler boleh jumpe ni...
at fb pown die slalu x on9....
adoiyaiiii.....owg mau jumpe die laa

~~esya,
qid ade dpt msg from cousin kmo yg gedik uh..
perh!!terperanjat qid dpt msg dri die..lme da bdk uh x msg qid..
ape die mau agak nyee...
die ade ajak jumpe tapi qid tak bg pape jwpn pown lgi..
tkut laa jdi cm dlu..insaf qid mau jumpe die...
hahahh klakar ann ayat qid..:p

*k la ti qid sambung

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…