Skip to main content

rindu kmo ketat2 la weiii

Noor Azdiana Azman..
hey die thu tak yg owg ni rindu at die..
owg msg jeee msti die at skolah..
die ni...thu laa thun i thun exam kite..tapi owg nak gak msg2 die..
biler kite mau jumpe ni die...ari tu time wedding uncle faizal owg tak blik..
die jeee yg blik...pas tu biler owg blik kg,die plak tak blik..buzy laa itu laa,ini laa..
biler owg dpt jumpe die ni..

die...thu tak owg punye akaun thun ni serabot tau..
mcm2 hal..
tu yg owg slalu col die uh tnye pelarasan..sib baik die ade ann..
klu tak owg tak thu laa mau tnye sape..
tapi skolah die ni lambat skit ann..owg da lme mule wat pelarasan..
tapi die bru nak mule..ape punye loading laa skolah die ni...
die..owg nakk sgt jumpe die...
mcm2 benda owg nak cite at die ni...
mizssss giler2 at die laaa....
cuti skolah ni comfm x pat jumpe annn..
die msti ade extra class....
diee bler boleh jumpe ni...
at fb pown die slalu x on9....
adoiyaiiii.....owg mau jumpe die laa

~~esya,
qid ade dpt msg from cousin kmo yg gedik uh..
perh!!terperanjat qid dpt msg dri die..lme da bdk uh x msg qid..
ape die mau agak nyee...
die ade ajak jumpe tapi qid tak bg pape jwpn pown lgi..
tkut laa jdi cm dlu..insaf qid mau jumpe die...
hahahh klakar ann ayat qid..:p

*k la ti qid sambung

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.