Skip to main content

Betul ka ape aku wat??


ellysya balqis..
~fuhhh rindu gilerr seyyhhh ngan kmo..
rindu giler2 laaa..
qid ari ni ade story yg qid sndiri tak thu ni crite best or x..
ermm ari ni qid gi jumpe sesowg,qid story pasal kmo..
qid cite pasal qid rindu kmo,qid mau jumpe kmo..
and qid ckp gak qid slalu mau ckp ngan kmo!!!ha!qid ckp gak yg qid slalu tulis blog
mcm qid tgh berckp ngan kmo!
die kte yg qid ni kne slalu doakan kmo..
and die ckp gak roh kmo x tenteram if qid terus mcm ni..
tapi klu qid x tulis blog ni,rse cm x lengkap jee....
asyikk mau tulis jee...
tgk laa lau seminggu qid x tulis blog uh,mcm2 benda qid cite..bukan main panjang lagi
entri qid uh..smpai penat jari ni taip...tapi bilerr daa tulis tu semua,ati ni tenang jee,
pas uh terus epy coz qid rse qid ckp ngan kmo.....mcmm mane klu qid x tulis??
xke bercelaru idop ni..
da laa mau gi makam kmo jauh!!
if qid duk perak,dekat ngan makam kmo ok gak laa kott..
ni jauh mau gi c2..
ti bertambah2 giler laa qid...
an qid ckp tdi owg uh suruhqid slalu doakan kmo..
slalu esya..slalu qid doakan kmo..
xpernah qid lupe doakan kmo..
tapi yg qid x fhm knp owg tu tnyee qid yg qid ni ade rse menyesal or tak??
menyesal??
sbb ape??sbb qid kenal esya??
tak pernah qid menyesal kenal kmo esya...TAK PERNAH!!
malah qid epy kenal kmo sbb kmo yg slalu wat idop qid epy..
esya..
ni pertama kli qid cerita ni semua at owg..pertama kli qid
mintak tlg dowg....mintak tlg dowg ilang ann skit perasaan yg ade dlm ati ni..
coz qid x mau ni semua berterusann..
qid tak thu laa esya..qid story at dowg ni sto kputusan yg betul or x..
entah laa!!!blik2 jee qid terpikir..if qid ilang ann perasaan uh,mcm
mane klu qid LUPA pada kmo??
qid tak mau lupe pde kmo esya...
qid xnak!!!

klu boleh ann nak jee mati cepat coz qid mau bersama kmo!!
qid tak nak tanggung ni semua lagi esya..qid tak mau!!!!
penat da..

~AL-FATIHAH BUAT ELLYSYA BALQIS

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…