Skip to main content

TIADA TAJUK!!



urmm skang musin pekse..
da dua ari qid exam..
esok paper BI..
tak tau laa ape yg qid jwb!!
hahahaha...
redha jee laaa..hahahah
cikgu mimie kene laa siap an panadol byk2 untuk tande kertas qid nanti..
hahahhahaah...biar kurang sikit pening kpale...
hahahahah.
ape laaaa...

ha..esya,ari tu abg ajam bg qid gelang!!
gelang yg die paling syg uh..yg smart uh!!
die kate die pown tak thu apsal die nak bg qid...
walaupown die thu qid da ade gelang cm die but die nak gak bg
gelang die uh at qid..
kate owg rezeki jgn di tolak!!!betul x??
die kte die tak nak tgk qid pkai gelang uh,tapi die nak qid simpan gelang uh!!
sebab gelang uh die syg sgt2...
da thu syg apsal bg owg???
hahahahaahh

tadi time exam name abg mierul kak ain sume qid masuk!!
kelakar jeee...ye laa bru malm td jumpe dowg...
kirenye name dowg uh masih segar arr dlm kepale otak ni!!..
hahaahahha kelakar jee...

phone N70 wat hal plak!!!
skit jiwa!!
sume lagu and gambar hilang dri memory...
nak masuk at phone da full...
nak masuk lgu at memory tak leh plak..
qid rase memory yg problm laaa...
adoiyai,kne tunggu akak blik mlm kang nak format memory!!!
adoiyaiiii
akak!!!!!! cepat laaa balik..
tak tenteram ati aku ni biler phone wat hal ni...
heyy..sabar jee laa...

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam