Skip to main content

TIADA TAJUK!!



urmm skang musin pekse..
da dua ari qid exam..
esok paper BI..
tak tau laa ape yg qid jwb!!
hahahaha...
redha jee laaa..hahahah
cikgu mimie kene laa siap an panadol byk2 untuk tande kertas qid nanti..
hahahhahaah...biar kurang sikit pening kpale...
hahahahah.
ape laaaa...

ha..esya,ari tu abg ajam bg qid gelang!!
gelang yg die paling syg uh..yg smart uh!!
die kate die pown tak thu apsal die nak bg qid...
walaupown die thu qid da ade gelang cm die but die nak gak bg
gelang die uh at qid..
kate owg rezeki jgn di tolak!!!betul x??
die kte die tak nak tgk qid pkai gelang uh,tapi die nak qid simpan gelang uh!!
sebab gelang uh die syg sgt2...
da thu syg apsal bg owg???
hahahahaahh

tadi time exam name abg mierul kak ain sume qid masuk!!
kelakar jeee...ye laa bru malm td jumpe dowg...
kirenye name dowg uh masih segar arr dlm kepale otak ni!!..
hahaahahha kelakar jee...

phone N70 wat hal plak!!!
skit jiwa!!
sume lagu and gambar hilang dri memory...
nak masuk at phone da full...
nak masuk lgu at memory tak leh plak..
qid rase memory yg problm laaa...
adoiyai,kne tunggu akak blik mlm kang nak format memory!!!
adoiyaiiii
akak!!!!!! cepat laaa balik..
tak tenteram ati aku ni biler phone wat hal ni...
heyy..sabar jee laa...

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…