Skip to main content

tak ku sangka tak ku duga...

haaa ape yang qid tak sangka and ape yang qid tak duga...
haa ciute die cm ni..
qid ari tu g umah arwah abg naim..
time lepak2 uh qid pasang mp3 lagu arwah achik yang 'engkau yang ku cinta'
tu...
sekali cikgu g ckp cm ni.."tu lagu arwah achik kan??"
qid ckp laa ye and qid tnye knp??
die kate dulu mase mule2 lagu ni arwah abg naim salu nyanyi lagu uh..
perhhh arwah abg naim minat lagu ni...
apsal qid x pernah tahu ha???
hahaah biar ann je la....
pastu cikgu tnye lagi ade tak lagi lagu2 arwah yng ade at phone qid uh???
qid jawab laa ade..so,cikgu mintak qid blutoot ann algu2 uh semua..
die kate adik t~rah and kakak nabila pown minat lagu2 arwah..
dowg minat lagu arwah???
oh my god!!! apsal qid bru thu ha???
sengal jeee kenal dowg dari kecik tapi bru skang thu..
apsal???hahah kelakar jee ann...
apee laaa...tak sangka qid yang ramai owg2 yg rapat ngan qid minat
giler2 pade arwah achik..haaa bgos laaa...
pas ni boleh kongsi mcm2 cerita...[cerita ape ha??]
hahahaah pape jee laaa :)


another story is,pasal qid q cuti ari tu..
wahhh mang konvoi terbaik laaa..
hahahah mang enjoy giler..
thankz laa at remy yang sudi balik jauh2 tok rncang sume ni...
sib baik semuanyee ok..
ermmm bgos!!!
and thankz gak tok remy coz buat baik ngan abg uh time at laut..
di sebab an keperamahan ko kte semua dpt naik banana uh SECARA FREE!!
thankz remy!!sygggg ko..
hahahahh sengal jeee..

seminggu cuti yang sangat menyeronokkan..
tak sangka aku dpt jumpe member2 tu semua..
kowg mang THE BEST laaa..
syg kowg..hahaha...
syg kowg sooo much laaa..:)

*jadi tu laa maksud title tak ku sangka and tak ku duga uh..hahahah

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…