Skip to main content

pertemuaan yang menyakitkan..


qid ade story BODOH ha..
cerite tntang qid g jumpe dua org mamat yg agak sengal nie..
eeee sabar jee laaa...
ok cite nyee cm nie..
ptg tadi g jumpe abg ajam,die nak jumpe sgt ann..
g jumpe die at mapley subang..
kali ni qid ngan abg ajam jee..
xde owg lain..
abg bob xde..abg ikwan pown xde..
just QID n abg AJAM..
tu jeee....

tgh borak2 uh nampak plak abg adam..
abg ajam pown panggil laa mamat uh lepak sekali..
kirenye time uh dh 3 orng la at meja uh..
plus ngan abg adam skli...
dlm 3 minit pas abg adam duduk,dowg borak pasal
function at miri ari tu,kes ramai yang sengal2 at sne..
qid pown biar an jee laa..
qid diam jee and dengar jee dowg gelak sume uh..

agak2 dh dkt setengah jam gak laaa dowg still borak pasal at miri uh,
abg adam ni plak beria-ia sgt cite at abg ajam..
yg abg ajam sengal ni plak mane boleh dgr cite2 kelakar ni...
lau dengar jee cite kelakar mule laa die gelak cm owg giler!!
gelak smpai x ingat dunia..
memang laa cite abg adam uh kelakar!!qid pown gelak..
tapi agak2 laa...kowg at tempat awam beb!!
yang gelak cm owg meroyan uh apsal???
malu qid tau???
satu lagi..biler kowg BERDUA dh berjumpe..
qid rase cm owg BODOH tau x???
kowg berdua gelak bukan main lagi...
yang qid ni...sesowg jeee!!!
skit ati thu x???tau laaa kowg sme2 bagos ann..adoiyaiiiii
:((

*tok abg ajam..make sure lain kali lau nak jumpe bwk laa
sape2..bwk adik abg pown xpe qid rse..
janji biler abg dh jumpe member2 abg nanti qid x rase ape yg qid rse
tadi uh!! okey??!! ingat uh abg!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…