<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 13 February 2011

[gambar time at pasukan kelantan]
sorry..hahahhaahh

hey geng! cam biase la ann..
malam tadi skuad n9 ade game pagi ni aku story..
kowg nak bce atau tak aku tetap cerita ann skang nie..
malam tadi at Stadium Perak di Ipoh pasukan Negeri Sembilan
telah di tewas ann oleh tuan rumah!!dgn score 2-0
first gol dri sepakan penalti Sharul Nizam Mustapha dalam minit yang ke-52..
lepas beberapa minit uh tuan rumah Perak telah menjaring an gol
gol kedua pada minit ke-65 dari sepakan Akmal Rizal lau tak silap aku..
pape pown tahniah laa wat pasukan yang berjaya tu..
and tok N9 make sure kowg menang tok game yang seterus nye ok!!
chaiyok NEGERI SEMBILAN!!!
hahaha bersemangat terlebih aku ni..hahaahahha



Hero Malaysia nak ke Indonesia??
ermm mcm yang kite semua dah thu laa
Safee Sali akan berhijrah ke Liga Super Indonesia selepas ni..
malam tadi kire nye game terakhir Safee Sali arrh dgn skuad selangor tu..
harapan untuk safee sali sumbang an gol pade malam tu tak tercpai
sebab cubaan2 yang di lakukan tidak berjaya...selangor seri 1-1 dengan KL..
pape pown semoga safee sali bertambah succes laa biler dh berhijrah ke indonesia tu..
:)) kalau tak silap safee sali masuk PELITA JAYA



Official Template By BudakPEMALAS