<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 15 February 2011


ermm qid nak kongsi satu cerite..
safiyya anak arwh achik kann
die masih lagi menunggu arwah achik pulang ke rumah..
bukti nye time abg solihin datang rumah kak tasha
ari tu,safiyya tanye abg solihin yang ayah die tak balik sekali ke..??
kak tasha kate semua terkedu time safiyya tanye tu termasuk lah
abg solihin sendiri..
nampak sgt yang yang adik safiyya uh masih menunggu kepulangan
arwah ayah die..kak tasha kate die harap sangat perkara nie tak
berterusan..

ermm tak pe kak,nanti time adik fiyya dh besar cikit lg pasti die akan
fhm dgn semua2 ni..budak2 kann tak fhm pape lg..
akak bersabar laa sikit ok!!
and akak kena kuat untuk semua ni..
hanya akak yg dpt kuat kan ati safiyya and cumayya tue..



*mcm mane laa ann..adik yg kecik uh masih rinduu ayah die even though die masih keciltapi die dh thu erti rindu tuu semua.....
macm mane laa klu owg2 yg dh lme idop ni kehilangan owg yg die rapat uh!!
mesti lg sengsara idup die..

pepe pown qid doakan kak tasha tabah hadapi semua ni..
and harap sgt biler adik fiyya besar nnt die akan fhm
semua ni and akan terima dgn seada nye....


Official Template By BudakPEMALAS