Skip to main content

thankz to add


erm esya..td g makam..
sjee jee nk melawat kubur2 at c2,coz ari ni x wat pape..
ermmm g kubur atok yahya...dowg x pasang lagi batu nisan..
apee laa dh lebih sgt dh atok tu 100 ari die meninggal..
salu owg pas 100 ari meninggal tros naik btu nisan..ni x..
aku x fhm btl laa dgn family ayah ni..
dowg x ambik port pown pasal tu sume..
ayah pown dah malaz nak ckp at adik beradik die uh!!!
dowg sume degil!!!
ermmm x tau laa nak ckp...
time nak g kubur mummy,terserempak ngan ckgu rudziah..
ermm die g kubur abg na'im...
qid pown ikot jee laa ckgu and cik usop g kubur abg naim..
lepas tu bru g kubur mummy...
ermmm pas g kubur mummy g kubur nenek...last skali bru g
kubur achik!!!..ermmm sume kubur cantikk...
kecuali kubur atok coz tak naik batu nisan lagi...
heyy qid mang pantang btl lau bab2 kubur ni wat endah x endah jeee..
dowg at kubur uh ade kitee jee yg idop ni tau x???
ni jee yang kne jga kubur dowg uh..so,jgn laa wat x tauu jeee...
ermmmm...

tadi g gunting rambut...ermmm
pas uh ptg td aDD dtg umah lepak ngan aida..
pas uh die dowg uh otter rmbut qid..
mule2 blah dpn uh ade...skang dh xde..
krenye skang ni dh cm rmut aDD laa ni..:))))
thankz add...
* t qid upload gmbr uh ok esya..
bye!!!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…