Skip to main content

thankz to abg amar




haa..qid nak ucap an thankz to abg amar coz dah change ann background music qid ni..
ermm thankz yeee...

herm!! esya..tadi at tuisyen cyra ade tnye qid at mane kubur arwah achik..qid bg laa tau..
pas uh qid tanye laa die kenapa,die kata die tiap2 minggu g kubur ayah die and mybe die nak g kubur
arwah achik spin kot...
bler die ckp cm uh,ati ni terasa plak nak g kubur arwah esok..
mybe nak g ptg kot,pape hal pown tunggu sok jee laa....
and qid akan g kubur arwah achik,atok,nenek and abg naim b4 qid g tmpt remy..

ha cm pasal remy,tringat plak at kate2 ayah ari rabu ari tu..
ayah kate die akan tanye ngan pk cik cm mne??
and ayah kate ayah tkut nak lepas kan qid duduk sne..sbb die dh serik ngan hal2 yg qid wat at sne..
so,die kte lbih baik die bincang ngan pakcik dlu,die kte ni bkn bnde yg mudah...if qid wat
hal at sne..blom tentu qid dpt dtg pindh skolah at cni blik...SUSAH!! tu laa kate ayah..
pape hal die kne bincang ngan pak cik,coz pakcik jee yang pling tau perngai qid ni..
ermmm hope sgt pak cik bg lmpu ijau!!!
hhahahaha
*remy pas ni kite gegar IPD BUKIT AMAN plak laa..
kite gegar BALAI SEREMBAN xde pape kesan pown...wat penat jee :)))

esya..mlm td abg kmo col ckp mama kmo msok hsptl..mama kmo sesak nafas..
qid x pat g pown tgk..ermm esya,abg kte mama kmo terlalu rindu kat kmo..
and abg kte sjak akhir2 ni mama kmo jarang mhu makan..
ya allah..ape laa yg akan jd pas ni yee??
ermmm...esya..kte sme2 doakan supaye mama kmo cpt sembuh ok!!
qid xnak dgr dh brite2 yg menyedihkan ni..^^

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam