<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 21 January 2011

apsal laa cm ni erk!!!
aku ckp ckit ko ckp byk!!!
siap ckp mcm aku ni nak rampas kawan sejati ko plak!!
dh laa wei..aku mlz laa nak gdoh2 da...
wat pe gadoh ngan ko..
kte sto kelaz beb!!
aku just luah an jee at blog aku ni..
yg ko ckp aku kutok ko apsal...??
salah ka aku nak luahkan hati and perasaan aku at blog ni??
ni blog aku..
ni blog awex aku..
aku ckp ngan awex aku,aku luah kat awex aku...
salah ke beb!!!
aku x faham btl laa...
ape mksod ko ckp 'lau dah malaz,malaz juga ann!!! '
ape tu beb!!
ermm pape jee laa an....
aku malz nak pK dah..
now mgkin ko mrah at aku...
but terus terang aku ckp aku just luah an at blog ni jee ape yg aku rase time uh...
sukati ko laa nak tafsir ape...

*sory lau ko marah...aku dh lupe ann sume nye..
mg aku marah time tu..tapi hanya time uh jee aku marah at ko...
coz bg aku semalam x sme mcm hari ni atau hari akan dtg,so, aku lupe an semuanya...
okey..




Official Template By BudakPEMALAS