Skip to main content

kesian remy..haaha


esya nak tau sto benda x??
handphone remy masuk dlm air..hahahha
phone uh msok dlm air time die g mandi jeram ari tu..
qid dpt tau pown time wt videochat ngan die..
hahaaha kesian die...dh laa phone bru angkat..
sengal die uh..hahahah...
sto lg kesian at die coz x pat nak contact melisa..
msti melisa rindu at die..padan muke die sape suh pindah jauh2..
sengal!!! :)))

ermm td remy ade ckp pasal pindah tu..
die kate die try ckp at ayah t..and die try backup qid nanti..
erm xtau laa ape jd...
remy kate pasal ira uh biar die slesai an..
ira pown dh nak msok asrma...so xde mse tok group..
mybe die suruh kamal jd leader kot..x tau laa mcm mane tu hal dowg..
hahaha qid mlz nak msok cmpor...
remy ade ajak dtg sne time cuti rye cine ni...
mcm mne erk???remy kate lau btl2 nak pindah baik ckp skang coz t bkak
skolah blh tros g skolah sne...tapi boleh ke qid trima subjek bru time tahun akhir ni??
ermm x tau laa...):
remy kte pape pown rye cine ni qid msti kne g sne...
remy mintak sgt qid g sne...ermmm tok remy aku try tnye ayah t cm nerh ok??
ko jgn isau insya-allah aku akan duk serumah ngan ko..hahaha msti best an..
mcm time cuti ari tu,mcm2 benda kte wat kan..hahaha kelakar jaa ingt semua uh.. :))
*thankz laa remy bg aku smgt td,sib baik ko ade...aku syng ko remy..
aku btl2 syng at ko..thankz jd cousin,abg,and shabat yang x lupekan aku time aku susah..
thankz for evrthng...syng ko remy..
haaaa byk love tok ko an..hahhaahah

* ka la esya t qid sambung ok!! LOVE kmo jgak..

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…