Skip to main content

kesian remy..haaha


esya nak tau sto benda x??
handphone remy masuk dlm air..hahahha
phone uh msok dlm air time die g mandi jeram ari tu..
qid dpt tau pown time wt videochat ngan die..
hahaaha kesian die...dh laa phone bru angkat..
sengal die uh..hahahah...
sto lg kesian at die coz x pat nak contact melisa..
msti melisa rindu at die..padan muke die sape suh pindah jauh2..
sengal!!! :)))

ermm td remy ade ckp pasal pindah tu..
die kate die try ckp at ayah t..and die try backup qid nanti..
erm xtau laa ape jd...
remy kate pasal ira uh biar die slesai an..
ira pown dh nak msok asrma...so xde mse tok group..
mybe die suruh kamal jd leader kot..x tau laa mcm mane tu hal dowg..
hahaha qid mlz nak msok cmpor...
remy ade ajak dtg sne time cuti rye cine ni...
mcm mne erk???remy kate lau btl2 nak pindah baik ckp skang coz t bkak
skolah blh tros g skolah sne...tapi boleh ke qid trima subjek bru time tahun akhir ni??
ermm x tau laa...):
remy kte pape pown rye cine ni qid msti kne g sne...
remy mintak sgt qid g sne...ermmm tok remy aku try tnye ayah t cm nerh ok??
ko jgn isau insya-allah aku akan duk serumah ngan ko..hahaha msti best an..
mcm time cuti ari tu,mcm2 benda kte wat kan..hahaha kelakar jaa ingt semua uh.. :))
*thankz laa remy bg aku smgt td,sib baik ko ade...aku syng ko remy..
aku btl2 syng at ko..thankz jd cousin,abg,and shabat yang x lupekan aku time aku susah..
thankz for evrthng...syng ko remy..
haaaa byk love tok ko an..hahhaahah

* ka la esya t qid sambung ok!! LOVE kmo jgak..

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.