Skip to main content

good luck N9..



ok qid nak ucapkan semoga berjaya kepade semua pemain bola sepak HOBIN JANG HOBIN.
hope sgt this year kowg semua boleh raih gelaran
JUARA PIALA MALAYSIA,JUARA PIALA FA,JUARA LIGA SUPER...
hahahahaha x mustahil kan kowg semua boleh dapat gelaran tu semua..
janji pemain2 N9 berusaha dan bersatu untuk mencapai gelaran juara tu semua..
ok!!rindu nak tgk N9 pegang PIALA MALAYSIA macm dulu!! awal tahun 2010 kalu tak silap..
N9 pegang 2 gelaran juara time tu..lagi2 plak time tu N9 bru dapat YAM-Tuan Yang bru..
perhhh mg best giler...pas tu pemain semua di arak naik mcm kereta berhias at tengah2 seremban tu...mang rindu giler time tu..
pape hal pown skali lg qid nak ckp..good luck tok pemain2 N9..
walaupown kowg kalau last year tapi kami tetap akan setia sokong kowang and doakan yang terbaik untuk PASUKAN NEGERI SEMBILAN..kemenangan sabtu malam hari tu adalah satu permulaan yang sangat baik..hope kowg dapat bermain dgn bagus lagi..
insya-allah..


* senarai pemain-pemain PASUKAN NEGERI SEMBILAN 2011

Jurulatih
Wan Jamak Wan Hassan

Penjaga Gol
Farizal Harun,Farizal Marlias,Muhammad Hanif Saied

Pertahanan
Tengku Qayyun Ubaidillah Tengku Ahmad,Qhairul Anwar Roslani,Irwan Fadhli Idrus,Norhafiz Zamani Misbah,Muhammad Shukor Adan,Mohamad Aidil Zafuan Abdul Radzak,Mohd Alif Shamsudin

Tengah
Abdul Halim Zainal,G.Mahathevan,Idris Karim

Penyerang
Hairuddin Omar,Mohamad Zaquan Adha Abdul Radzak,Shahruain Abu Samah,Ahmad Fakri Saarani,Ahmad Aminuddin Shahruddin,Mohd Firdaus Azizul,Mohd Shaffik Abdul Rahman,S kunalan

*jadual perlawanan untuk setahun


Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…