Skip to main content

first day yg membosan kannn!!


haiiiyooo...
byk btl laa yg jadi..
ermmm mule2 dtg mate ngantokk giler2...
g dewan comfemm laa ngantuk an..
pastu masok kelaz!!
banggunan yg sme just kelaz die jee langkau dgn kelaz dulu..
kire nyee qid msok kelaz add laa nii..
ermm masok2 tgk tempat duduk xde!!! meja dh PENUH!!
Mampos aku duk bediri....lepak at luar kelaz tgk dk2 ni lap meja..
ermmm kate wani,dowg uh semangat sgt nak blajar!!'
yg kteowg still rilek at luar kelaz!!!
bukan aku ngan wani jee x de meja!!
aishah and zaty pown sme..
pas uh kte owg g cri meja...dh dpt uh bru cikgu kelaz dtg..
cikgu kelaz sme ngan thun lepaz!!! BORING!!
ermm pape pown ok gak laaa...
pas uh cikgu suh duk sblah tmpat khuzairy sengall uh..aku g laaa tarik meja.
pas dah pnat2 tarik uh,cikgu suh g duduk sblah razif yg dh tersedia ade
MEJA nyee.. wat penat akuu je tarik meja uh!!!
pakai tenaga tau x cikgu???heyyyy...
pas tu razif tukar tempat ngan eka..kirenye eka duk sbelah aku laaa..
ok laaa tuu ;))

ermm ade cikgu yg still ajar kteowg ade yg x..
cikgu bru yg kteowg dpt, cikgu zainab,mahadi,sharifah..
ermm rsenyee tu jee kot!!!
td time agame agak tension sedikit laaa coz ustaz ajar tjuk PERKAHWINAN!!!
so,rmai laaa yang AGAK GATAL time uh!!![fhm2 jee laa]
siap ckp nak bljar PART MALAM PERTAMA lagi...
gile x de maruah budk2 uh!!!
BODOH!!!!..
pastu aku ade laa soalan yg bermain at otak aku ni
nak tnye ustaz,tapi aku diam ann ja...pastu aku dgr wawa tnya soalan
uh at ustaz..soalan yg hampir sme cm yg aku tnya pd dri aku uh!!!
aku try gak nak curi2 dgr penjelasan ustaz uh..
tapi SAYANG SEKALI coz aku xdengar ape2...
ni semua gara2 SYAITAN2 at kelaz uh!!yg depan sebok dgn borak die..
yang belakang pown SAME JEEEE!!!!...
sakit jiwa aku tadi...
zaty ckp at ckgu td suh wat cm dlu..lau wat cm dlu..
SELAMAT ckit idop aku dri berdepan dgn SETAN2 gondol tuuu...
heyyyy..
Balik time g umah nana lain lak cite nyeee..
ermmm mcm2 laaa

*giler2 pening kepala seyyy dgn ari ni...
pape pown ari ni dh berlalu..aku hanya boleh berharap agar
esok lebih baik dri ari ni!!! amin...

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…