Skip to main content

ari ketiga berlalu


ermm esya.ari ni qid ponteng wktu pJ..
tau2 jee laa mama uh mst soh menari punye!!!
hahahah,comfm laa qid xnak..
ari ni kecoh pasal nk pindh tempat..
tgk zaty cm ngajuk jee..
bler qid tgor ok plak die jwb...
pas tu td ade mesyuarat umah sukan!!!
mg mengantok giler laaa time uh..lg2 time uh
dah pukul 1 lebih an..mg tgh ngantok gler laaa sgt2 time uh!!!

semalam dh start tusyen...
ermm 2 makluk allah yg qid x nak duduk tusyen ngan dowg skali
dowg ade plak smalm!!bru msok c2...
first,ade sowg dak redza uh name die alif ashraf...
dlu time form 3 qid tusyen at warisan dak uh ade...
and time uh mg x suke gler arh at bdk uh coz time uh die
ade kurang ajar ngan sowg cikgu BM ni..tu yg qid x nak tusyen warisan thun ni..
sekali die tusyen sme tmpt plak ngan qid..skiittt jee jiwa!!!
second qid ingt nak tusyen ngan wani,tapi wani kate mybe izzul tusyen at c2 skali..
pastu qid pilih laa nak tusyen ngan cyra...sekali mlm td izzul pown ade time tusyen uh..
perhhh lg qid lari nak tusyen ngan dowg2 uh skali dpt plak tusyen ngan dowg!!!
ermmm sabar jee laa...
PK2 blik cm nak tukar tmpt tusyen...
tapi biar ann jee laa..mye ade hikmah dowg tusyen skali tuu..
ermmm..

mybe 14hb ni qid g perak kot..
tu pown lau jadi laaa..
abg kmu dh bising laa qid xg sane..
dowg nk jumpe...
ermmmm esya...tau x ape qid rse skang??
qid rse cm nak gi jee at kmo..
tak tau laa ati and perasaan ni kdng2 rindduuu sgt ngan kmu..
rase cm nak sgt jumpe kmo...
smp x dudk diam laa qid bler dh rse tu sume...
tapi kdng2 ok jee...mcm xde pape jee jd at kte....
pelik annn...
ermmm tapi nak wat cm nerh!!!
bkn qid yg mintak sume ni kan..
and qid pown x leh nak wat pape...
kne jee tros ann ni sume!!
:))))

* k laa t qid smabung blik!!!!! ((:

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…