Skip to main content

sahabat ke ape!!!!????



ok esya,now qid nak story pasal kawan qid yg pernah qid cite at cni dlu...
esya,now qid ngan die qid x tau ape hbungan yg kiteowg jalin..
qid x tau knp qid x blh nak baik ngan die cm dlu,qid x tau kenapa qid
xbleh nak lyn die mcm dlu...
ok,die kte die nak hbungan ni cm dlu!!! iaitu sbgai SAHABAT
sahabat???ermmmm dlu slu cite2 pasal problem msng2
but now qid dh x leh nak cite pape at die....
qid x tau knp ati langsung x mahu bercerita sedikit pown tentang dri ni
pade die yg bergelar sahabat tuuuuu!!!!!
knp???mungkin sbb qid dah terlalu biase untuk simpan segala mslah sendiri
and qid dh biase idop tanpa kwn..mksud qid kwan rapat...
now kwn qid laptop ni jee,,,,
ermmmm qid x tau nak ckp ape lagi...
wani kte qid ni terlalu ikotkan kte hati!!!!
btl ke esya???esya time qid perlukan owg,dowg xde...
time qid sgt2 perlukan dowg,sowg pown x de....
so dri c2 qid dh mcm di ajar idop sndirian...
hakikatnye slalu idop ni asyik berteman tp kali ni
dowg seolah2 sengaja mhu qid sesowg!!!
awal nye sengsara idop ni esya!!!!
sengsara sgt coz dowg buat mcm ni!!!
ape? time dowg dlm kesusahan qid xde ke tman kan dowg!!!!???
ermmm x taunak ckp laa...
tapi hari demi hari ati and perasaan ni seseolah tidak kisah lagi jika tidak bertman..
qid jga dh terlalu biase simpan semuanye...
and lau qid btl2 dh x than lagi,qid akan cite kat cni!!!
pade kmo!!wlaupown kmo tidak membce,tapi qid thu kmo mengerti
hati dgn perasaan ini...
esya,qid ingt lagi dlu kmo ade email fatin suruh die jaga qid bler kmo dh xde...
hemmm..!!!!xde spe dpt jga qid slain kmo esya....
xde spe akan than dgn perangai qid nii,hanya kmo yg tahan dan tahu perangai qid
yg sbnrnye!!!!hanya kmo esya....^^

mlm ni qid terpaksa luahkan semuanya kat cni coz otak ni dh berserabot sgt!!!
hal family,kwn,pasal diri qid sndiri ni ha!!!adoiyaiii...
makin sengsara laaaa penyakit aku ni!!!heyyyyyyyyyyy....
time b'cuti ni owg ilang tension..tapi qid ni,x nak ilang2 plak tension ni!!!!
adoiyai.....:/
esya,klu kmo idop blik esya,lau kmo dtg umah qid,kmo xkan nampak
qid yg dlu lg!!!qid yg epy,yang sewel2 ^^,kmo jgan slh owg plak nanti ok!!hahah
ermmm sto lg esya...rase nye nakkk sgt letak gmbr kmo sto at blog ni!!!satu jeeee...
coz rmai yg tanyakan wajah sbnr kmo tu!!!!!
bler qid nak letak jeee tros terpikir pesan kmo yg kmo x kasi qid letak pic kmo at mane2
dalam alam cyber ni!!!..ermm...

*klu blh nak sgt jumpe kmo!!qid sunyi esya,slalu duk sesowg and menung!!!
sampai otak pown kdng2 xbtl...qid x tau ape Qid pikir!!!qid rase cm owg yg
xbergune plak bler dok sowg2 ni...rase cm sampah masyarakat jeee..ermmm...
if kmo ade kat cni,dpt laa qid ilangkan boring,borak2 ngan kmo!!ermmm

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.