Skip to main content

esya.


ha lupe nak cite at esya pasal ari
rabu ari tu...
qid blik awal...qid lepak at umah dinie...
menyampah qid lepak ngan dak2 kelaz qid uh...
masuk2 jeee memekak..wani plak badmood...
ahh g lantak laaa dowg an!!!!
time nak blik uh,takut gak cikgu tahn...
sekali nampak cikgu dino...
takut gak die tahn...
pas uh die panggil kiteowg...
kiteowg g laaa at die,pas borak2 jap
die bleh ckp "ni dah nak blik ka"
qid pown ape lagi,ayat laaa...
hahahha pas gak kiteowg kuat tanpa sebarng halangan

pas uh lepak at umah dinie sambil tgk lagenda bdk setan,
tgk sedap2 tgk wani msg at dinie ckp ambik buku teks,
kiteowg pown ape lagi cpt2 laaa g...
takut x dpt plak!!!!
ermmm time otw blik sekolah uh..cikgu dino ade at
pintu pagar padang dgn ckgu nazri...
dinie dah takut dah.lagi pown kiteowg pkai selipar time uh..
nyorok punye nyorok,dpt gak masuk sekolah!!!

ustaz merajuk ngan dak2 kurshiah!!!!
kelakar jaaa....ustaz belagak mcm x kenal jeee dak2 kurshiah uh...
sakit jeee ati aku pandang!!!!
die ade laaa ckp at kiteowg yg die x nak g bilik sPbt..
but,ade satu prob blaku nak x nak die dtg gak...
dinie sengal uh blh lak ckp at aku "ustaz ni kte x nak dtg,tp dtg gak"
rase nye ustaz dgr laa ape die ckp coz ustaz nak pukul bahu kiteowg...
sib baik aku elak...dinie jeee yang kene...PADAM MUKA DIE..!!!HAHAHA.
buruk rupe ustaz ngajuk!!!!hahahaha

* t sambung k!!!


esya..
qid ade prob ckit ni...
qid x tau nak story at sape!!!
esya...knp idop ni membosan kan ye???
qid x suke mcm ni!!!
qid xde owg tok qid cite segala2nye...
qid rase mcm skang ni qid xde
kawan!!!sowg xde...yang ade just my family..
xkan qid nak cite prob at family...
mane qid biase nak cite at dowg..
lagi pown lau dowg tau hal ni,comfem
qid yg akan kena marah blik...
qid yg akan kene belasah ngan ayah!!!
qid x nak sume uh..

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…