Skip to main content

cerita lagi...=)


ermmm pas magrib tadi mama suh kemas bilik
punye almari TV coz die nak bli bru...
qid kemas laa an,pas uh tgk2 qid jumpe blik gambr waktu ngan esya,azhar,nazry,azrul,ira,syammil semua laaa....
ade gak cd2 video kowg bg sume uh laaaa...
ermmm byk!!!dlm keadaan yg always ingat at kmo
ni blh lak jumpe bende2 ni semua..
lepas kemas2 uh qid lepak laaa sowg2 dlm bilik,bkak video uh semua..
ermm ilang ckit rindu at kowg...tgh syok2 tgkvideo uh,shahrul plak dtg..
erm,xpe2...

time tgk video uh,ade jumpe 3 lgu yg slalu qid nyanyi time kte gaduh dlu.
lagu yang mang qid sallu sgt nyanyi dlu...
puas selama ni qid try ingt tajuk die,
and now bru qid tau tjuk die..esya tau tjuk ape???
*dua jiwa satu hati
*duka dalam rindu
*cinta antara kita

kmo ingt lagu2 uh semua???
ermm lagu lgi satu ingt x lgu hanya memori,lagu yg qid slalu nyanyi b4 exam PMR..
mase tu byk dugaan yg kte dpt,time tu kte gaduh,time
tu kmo t'pksa g arab dgn nazry and
time tu jgak kte lost contack slame
2 bulan...kmo ingt semua tu???
memang qid x kan lupe saat tersiksa berpisah ngan kmo dlu esya...
sbb bg qid kmo yg bg khagiaan dlm dri ini slain fmily qid...
qid xkan lupe stia kenangan suka and duka b'sme kmo esya...

ni skang qid tgh tgk konsert reunion AF dowg ade
nyanyi lagu cinta antara kita...
bru je jumpe lagu uh...dh dgr skang ni...hey...



Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…