Skip to main content

angah!!



angah,skang kan lgu yg blh di ktegorikan tgh meletop
adelah lagu from maher zain...
die punye lagu sume mcm keagamaan...
pg td nyanyi laaa lagu tu-barakallah
dlm nyanyi2 uh teringat plak at ko...
ko dlu bkn main ske an lgu2 mcm ni...
lgu2 mat2 arab,lgu2 keagamaan ni...
ermmm ari tu yana ckp yg die minat gler lgu2 maher zain
ermmm yana pown dh cm ko angah,minat lgu2 cm uh....
aku tau yana pown rindu sgt at ko....
aku rase an angah,lau ko ade lg at dunia ni,ko comfm minat lagu maher zain
ni..tgk laa cm yana,ye ye nak bli cD maher zain tu...
yana punye pasal,aku pown dh terikot minat at lgu2 maher zain...
ermm....dlu aku salu mrh ko nyanyi lgu2 arab a.k.a keagamaan kan angah???
aku x ske sgt!!!!ermmm tapi skang bler dgr lgu2 maher zain ni...
rase rindu sgt nk dgr suara ko tu!!!rase nak bg jee mase berputar blik semula!!!

tahun ni patut nye thun ko,esya,azhar n azrul ambik SPM an...
ermmm thun dpn thun aku,daniel,syam,eira,yana ambik SPM...
but skang yg tinggal aku,syam,eira and yana jee yg ambi thun dpn...
insya-allah hanya kteowg 4 owg je dlm group kite yg ambik SPM
dlm hidop..yg lain2 sume x tercapai....
mcm azhar xdpt ambik PMR,tapi ko,esya and daniel dpt ambik PMR..
ermmm....syg kan,result kowg semuanye tiptop..
tp x dpt cpai ape yg kowg nak...
aku plak!! result alaa kadar jeee.. ermmm :)

susah tok kami semua ungkapkan betapa rindunye kmi pde kumplan kite..
rindu yg teramat sgt!!!yg pasti rindu ni x ade pengubt nye lg,kerna semuanye
telah hilang buat selama2nye!!!hope yg ade ni dpt kekal kan segala2nye..
:)

*ermmm esya,td kan qid kuar g bli brng ckit...
qid ade nampak sowg mamat ni,rupe die dari belakang sebijik cm
arwah abg naim!!!sebijik!!!!qid nak gak thu sape owg uh,mane laa taukan
kot2 cousin die plak ade at c2...bler dh tgk dkt2,rupenye die owg cine...
ermmm rambut die wat sebijik cm abg naim!!!
ermmm....:/



Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…